Hologram İle Ada Sıralma Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UmutRC

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
33
Minecraft
UmutQzkaq

Discord:

umutkawks87

2020-06-10_09.31.52.png

1591777432742.png

1. Resimde Hologram İle Sıralama Yaptım Fakat Hep Aynı İsimler Kalıyor Aslında Oradaki 1. O Değil Yani Başkası Değişmiyor Anlamında Umarım Anlatmışımdır.
2. Resimde Holograma Nasıl Eklediğimi Görüyorsunuz Yanlış Birşey mi Var Yeni Neden 10dk ya bir felan yenilenmiyor sürekli yenilensin istiyorum Umarım Sorunumu Anlamışsınızıdır.

Ekli dosyayı görüntüle 128707

Ekli dosyayı görüntüle 128708

1. Resimde Hologram İle Sıralama Yaptım Fakat Hep Aynı İsimler Kalıyor Aslında Oradaki 1. O Değil Yani Başkası Değişmiyor Anlamında Umarım Anlatmışımdır.
2. Resimde Holograma Nasıl Eklediğimi Görüyorsunuz Yanlış Birşey mi Var Yeni Neden 10dk ya bir felan yenilenmiyor sürekli yenilensin istiyorum Umarım Sorunumu Anlamışsınızıdır.

Dostum maalesef sürekli yenilenmez. Çünkü o kadar kişi blok dizip is level çekiyor ve skorlar sürekli değişmez, 10 dakikada bir değişiyor.

@EmreSHN katılmıyorum dostum, Leak eklenti kullandığı için yeilenmiyor büyük ihtimalle.

Leak eklenti kullanmayan arkadaşımda da aynı sorun var dostum.
Sonuç Olarak Nasıl Yenileticem Ben Bunları Hiç Yenilenmiyor Sürekli Aynı Kalıyor Ve Sadece Hologram İle Yaptım Başka Bir Eklenti Kullanmadım

Sonuç Olarak Nasıl Yenileticem Ben Bunları Hiç Yenilenmiyor Sürekli Aynı Kalıyor Ve Sadece Hologram İle Yaptım Başka Bir Eklenti Kullanmadım

10 dakikada bir yenilendiğini söylemişsiniz

Holographic extension plugini indirip hologramların başına {fastest} yazmayı dener misin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl