Çözüldü Hologram da skript veriable gösterme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berat04004
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.019

Berat04004

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
43
Minecraft
SaDRaZaM02

Discord:

Berat02#6167

Merhaba sorunum şu HolographicDisplays ve HolographicExtension pluginleerini kullanıyorum ve hologramda örnek: {skript_coin.%player%} yazıyorum fakat çalışmiyor şimdiden teşekkürler

Merhaba sorunum şu HolographicDisplays ve HolographicExtension pluginleerini kullanıyorum ve hologramda örnek: {skript_coin.%player%} yazıyorum fakat çalışmiyor şimdiden teşekkürler
Bir değişkenin verisini yazdırmak için değişkeni de player gibi yüzde içine almalısınız. Kısaca metin içerisindeki metninizde bu şekilde görülmesi gerekiyor %{skript_coin.%player%}%

Bir değişkenin verisini yazdırmak için değişkeni de player gibi yüzde içine almalısınız. Kısaca metin içerisindeki metninizde bu şekilde görülmesi gerekiyor %{skript_coin.%player%}%
Yöntem çalışmadı:(

Yukarıdaki arkadaşın değişkeninin çalışması için papiden skript ecloudunu eklemek gerekiyor ama size önerim Skript-placeholder kullanmanız.

Öncelikle PAPI Skript expansionu indirmeniz gerekir. Uyumlu ve stabil çalışan placeholder api 2.9.2 sürümü size mevcudi bir destek sağlar. Ardından %skript_coin::{player}% ya da %skript_coin.{player}% ya da %skript_coin:{player}% yazarak holograma ekleme işlemini yapabilirsiniz

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl