Çözüldü hologram a geri sayım eklem ve kafa ekleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iNormEx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 604
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iNormEx

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
iNormEx

Discord:

shiwanha

Merhaba 2 sorum var
1 -) hologram a nasıl geri sayım eklerim heryerde baktım ama gün ay yıll şeklinde var ama benim sadece sakikaya ihtyiacım var 5 dakikaya ve 7 dakika lazım nasıl yapabilirim
2 -) özel kafa nasıl eklerim (skull ile istediğim kafayı alamiyorum ücretsiz olarakta kullanabilceğim b, plugin var mı mesela omnitrix set i var ama kafasını buluyorum oyuna ekleyemiyorum internetten araştırdım ama çözüm bulamadım yarım ederseniz teşekkür ederim

Hologram eklenti mi?

Merhabalar.

Kullandığınız hologram eklentisini bilmeden yardımcı olamayız.

Merhaba 2 sorum var
1 -) hologram a nasıl geri sayım eklerim heryerde baktım ama gün ay yıll şeklinde var ama benim sadece sakikaya ihtyiacım var 5 dakikaya ve 7 dakika lazım nasıl yapabilirim
2 -) özel kafa nasıl eklerim (skull ile istediğim kafayı alamiyorum ücretsiz olarakta kullanabilceğim b, plugin var mı mesela omnitrix set i var ama kafasını buluyorum oyuna ekleyemiyorum internetten araştırdım ama çözüm bulamadım yarım ederseniz teşekkür ed
Merhabalar.

Kullandığınız hologram eklentisini bilmeden yardımcı olamayız.
holographic Displays

Merhaba, Konunuz 1 haftadan fazla bir süredir etkileşim almamaktadır. Konu ile bir işiniz kalmadıysa veya sorununuz çözüldüyse bu durumu belirtmenizi rica ediyoruz. Aksi halde konunuz 24 saatin sonunda kilitlenip arşive taşınacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl