Tanıtım HoloDrops - Sunucunuzda Şık Eşyaları Yerden Alın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dagon

Here we go again..
Elmaslar
1.146

Discord:

dagon#7828

2J31pL.png

BLQPjV.png

Bu eklenti sunucuyu herhangi bir şekilde geciktirmeyecek ve [zırh standları] 'nın çalışması için tüttürme yetkisine sahip değildir, sadece ürün üzerinde bir etiket sağlar.

Kısaca bu eklenti yere attığın eşyaların üstünde isimlerini gösterecek hologramları oluşturacak ve yerdeki çöp eşyaları almayacaksınız :)

jyO3d9.png

YgLkoA.png

8YvZjA.png

D7b2jZ.png

m2y60Y.png

EPd8jv.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Konumuz biraz kısa sürdü fakat yetki ve komut olmadığı için böyle. Eklenti 1.12 sürümünde çalışır.
KxLPy6zKSwGWKmFdBQfICA.png

güzel konu, plugin aam 1.12 kötü olmuş (1.8 olsada kullanmam :D)

Keşke 1.8 olsaydı :(

bunu eklenti sahibine mesaj atarak 1.8 yapmasını söyleyebilirsiniz. eklenti güzel 1.8 olsaydı paketlerimde kesinlikle kullanırdım gereksiz ama hoş duruyor.

Kisa süre sonra bu eklentinin 1.8 versiyonunu istiyen olursa yaparim benim için basit bir işlem.
Ücret talep etmem ücretsiz konu da veririm dostlarim :)

Kisa süre sonra bu eklentinin 1.8 versiyonunu istiyen olursa yaparim benim için basit bir işlem.
Ücret talep etmem ücretsiz konu da veririm dostlarim :)
Spigot'ta da paylaş baya indiren olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl