Sol Reklam

Çözüldü Holo ile para sıralaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Beatrix

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
1
Puanlar
2.810
Yer
Kocaeli
Minecraft
Beatrix

Discord:

x

Hologram ile top 10 yapıcağım da kodu nedir veya nasıl yapabilirim hologram ile?

Öncelikle kullandığın hologram eklentisini bilmiyorum fakat,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanmanı öneririm. Ayrıyeten
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
'si ile kurcalayarak yapabilirsin. Birisi sana hazır halini atabilir fakat onu düzenlemek istediğinde yine yardıma ihtiyacın olucaktır, bundan ötürü kendin öğrenmek daha mantıklı olucaktır.

Öncelikle kullandığın hologram eklentisini bilmiyorum fakat,
kullanmanı öneririm. Ayrıyeten
'si ile kurcalayarak yapabilirsin. Birisi sana hazır halini atabilir fakat onu düzenlemek istediğinde yine yardıma ihtiyacın olucaktır, bundan ötürü kendin öğrenmek daha mantıklı olucaktır.
/holographicdisplays kullanıyorum aralarındaki fark nedir? çoğu hologram bu plugin ile yaptım decent kullanmıyorum

/holographicdisplays kullanıyorum aralarındaki fark nedir? çoğu hologram bu plugin ile yaptım decent kullanmıyorum
Bana göre daha iyi özellikleri var, en basiti sayfa sayfa hologram yapmak gibi holographicdisplay'e göre daha kullanışlı özellikleri mevcut üstelik
Kod:
/dh convert HolographicDisplays
ile hiçbir hologram kaybetmeden 2 plugin arasında geçiş sağlıyabilirsin.

Hologram ile top 10 yapıcağım da kodu nedir veya nasıl yapabilirim hologram ile?
Hologram eklentisi olarak DecentHolograms kullanmanızı tavsiye ederim. Sıralama eklentisi olarak da Ajlb (AjLeaderBoards) kullanmanızı tavsiye ederim. Eğer takıldığınız bir konu olursa bana Discord üzerinden veya forum üzerinden sorabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!