Hogwarts RP | Minecraft tarihinin tek ve ilk sesli sohbete sahip Hogwarts RP'si - Garry's Mod olmayanlar için ideal (1.20.2)

subarudev00

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Minecraft
MuhammedUsta

Discord:

Kazuma#8916

Merhabalar! Vurgu ile başlamış olan, konumuza hoş geldiniz... Bugün,
Hogwarts RP adlı sunucunun açılmış olduğunu duyuracağım!

Gelelim, bana. Ben, kimim?

İlk başlarda Lordians of the Galaxy ya da Lord.sk olarak bilinen ben, genç yaşlarda Minecraft ile ilgilenmeye ve MMORPG dünyasının güzellikleri arasında, kendisini kaybetmiş ve bugünlere gelebilmeyi başarmış 12 yaşındaki birisiyken, 19 yaşında birisiyim.

Hogwarts RP nedir?
Hogwarts RP ile amaçladığım, Garry's Mod metaverse'i/dünya'sı içerisinde bulunan bir sunucu türü olan Hogwarts RP'yi, Minecraft'a uyarlamaktır.
Bir süre sonra farkettim ve... bunu Minecraft üzerinde yapan tek kişinin ben olduğumu anladım.

İşte, bu yüzden; Hogwarts RP adını, yani "Hogwarts'ta Rol Yapma" anlamını taşıyan bu sunucuya elimi attım.

Sürümümüz? 1.20.2 Minecraft, OptiFine kullanılabilir.

IP adresimiz? hogwarts-rp.my.to

Sunucudan resimler?

İşte, onlar da burada:

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

8.png

9.png

10.png

11.png

12.png

13.png

14.png

15.png

16.png

17.png

18.png

Farklılıkları severim, alışıla gelmişliğin dışında bundan öütür takdir etsemde türkiyede tutmayacak bir fikir. Yabancı da çok satar da bizim insanımız hayatsızca Skyblock adasını geliştirmek veya survivalda madenden çıkmamak istiyor. Başarılar dilerim.

Sunucu neden kapalı ve sesli sohbet gibi şeyler için ne yapmamız lazım. Roleplayi gerçekten çok severim ve bu tarz bir sunucu görmek beni heyecanlandırdı. Açıldığını görmeyi çok isterim.
"Minecraft üzerinde yapan tek kişi" sen değilsin malesef "play.potterworldmc.com" sunucusu da bu tarz sunucuya sahip ama türklerin yaptığını da görmek gerçekten güzel. Yardıma ihtiyacınız olursa discordum: furkqn

Sunucu neden kapalı ve sesli sohbet gibi şeyler için ne yapmamız lazım. Roleplayi gerçekten çok severim ve bu tarz bir sunucu görmek beni heyecanlandırdı. Açıldığını görmeyi çok isterim.
"Minecraft üzerinde yapan tek kişi" sen değilsin malesef "play.potterworldmc.com" sunucusu da bu tarz sunucuya sahip ama türklerin yaptığını da görmek gerçekten güzel. Yardıma ihtiyacınız olursa discordum: furkqn
Minecraft üzerinde yapan tek kişi olamayacağımı bende düşünmüştüm. Fakat, Garry's Mod'tan derleme bir başka Hogwarts RP sunucusu var mıdır, bilemem... Neyse, sesli sohbete katılmak için sunucuya girdiğinizde karşınıza çıkan mesaja tıklamanız yeterli olacaktır! Sizin için bir web istemcisi açılacaktır. Ayrıca, sunucu şu an aktif! Büyüler hala yapımda.

Farklılıkları severim, alışıla gelmişliğin dışında bundan öütür takdir etsemde türkiyede tutmayacak bir fikir. Yabancı da çok satar da bizim insanımız hayatsızca Skyblock adasını geliştirmek veya survivalda madenden çıkmamak istiyor. Başarılar dilerim.
Teşekkürler... Zaten, sunucu'ya dair bir fikri olmayan bir insan sunucuya ilk defa girdiğinde; "başlarım rp ne" deyip, çıkmıştı. Halbuki, kendisi karakter oluşturma ekranında olduğu için hareket edemiyordu! xd

Bu Tarz Konseptler Cidden Hoş Oluyor Ama Alışılmışın Dışında Bir Oyun Deneyimi Sunduğu İçin Türk Kitlesi Çokda Umursamaz Gibi Ama Seveni İllaki Çıkar Zamanında Bu Tarz Sunucularda Çok Oynadım Çokda Zevk Vericiydi Umarım Tekrardan Hayata Geçirilir Bu Konsept Başarılar <3

Teşekkürler... Zaten, sunucu'ya dair bir fikri olmayan bir insan sunucuya ilk defa girdiğinde; "başlarım rp ne" deyip, çıkmıştı. Halbuki, kendisi karakter oluşturma ekranında olduğu için hareket edemiyordu! xd
O kişiler içnde sunucuyu anlatan bir trailer yapabilirsin sistemleri basit tutarsan oyuncu sayın artacaktır.

tr hakketmio

Daha önce fazlaca hogwart's rp oynamış bir kişi olarak fikrini oldukça ilgi çekici buldum.
Umarım istediğin gibi sunucuyu tutturabilirsin başarılar.

Sunucuya giremiyorum bir sorun mu var ?

Arkadaşlar, sunucu bir süre kapalı kalacaktır. Kusura bakmayın!
Bir açıklama yapamıyoruz... Yakın zamanda, yapılacaktır.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl