Alpho320
powered by Fabulous.
- Elmaslar
- 1.284
- Minecraft
- Alpho320
Discord:
Alpho320#9202
Selam Forum Sakinleri!!
Yaptığım araştırmalar sonucu böyle bir skriptin olduğunu bulamadım.
Ben'de bir PotterHead olarak bu skripti yazmaya başladım.
Skript yeni bir oyun kategorisidir aynı skyblock,factions gibi ama skript hali
(Java yeni yeni öğreniyorum.Öğrendiğim zaman bu skripti plugin olarak tekrardan kodlayacağım)
Eleştiriye açığım.Bu skripte daha nasıl bir eklemeler yapmalıyım bana fikir verebilirsiniz.
Oldukça uzun bir skript şuan daha yarısına bile gelemedim.
Bittiğin'de eğer Onaylı Satıcı alır isem açık arttırmalı bir şekilde satıcağım,Onaylı Satıcı almaz isem ücretsiz bir şekilde paylaşıcağım.
Harry Potter serisini okumuş veya izlemiş olanlar bilecektir çok fazla ayrıntı,detaylar var ve bunları elimden geldiğe kadar yapmaya çalışıyorum.
Aynı film'de ki gibi onlarca fazla büyü çeşiti var;
Expecto Patronum
Ruh emicilere karşı bir koruyucu kalkan yaratır.Yüksek seviye büyücüler kullanabilir.
Expelliarmus
Karşıdaki kişinin elindeki nesneyi fırlatır ve geri püskürtür.
Accio
Asayla gösterilen nesneyi yanına getirir.(Worlguardlı alanlar hariç)
Wingardium Leviosa
Eşyayı uçurma büyüsüdür.
Episkey
Canınızı doldurmaya yarar.Doğru yapılmaz ise kalıcı hasarlara neden olur.
Oculus Reparo
Kırık eşyaları tamir etmeye yarar.
Stupefy
Sersemletme büyüsüdür.
Lumos
Asadan bir ışık huzmesi saçar ve etrafı aydınlatır.
Ve benzeri bir çok fazla büyü var.Şuanlık yaptıklarım bu kadar.
Sırada lanetler var;
Avada Kedavra
Ölüm Laneti'ni bir insan üzerinde kullanan cadı veya büyücü Azkaban'da ömür boyu kalmakla cezalandırılır. Affedilmez Lanetler'den biri ve en kötüsüdür. Karşı-Laneti yoktur.Ölüm Laneti'nin arkasında çok güçlü bir büyücü olması gerekir.
Beden Kilitleme Laneti
Kişileri büyü boyunca hareketsiz bırakmaya yarar.
Boşboğaz Laneti, Conjunctivitis Laneti, Cruciatus Laneti
Affedilmez Lanet'lerden birisidir. Bir insan üzerinde kullanan büyücü ömür boyu Azkaban'da kalma cezası alır. Cruciatus lanetini biliyorsanız birine işkence etmek için başka hiçbir alete ihtiyacınız olmaz.Yüksek seviye büyücü olmanız gerekir.
Asayı lanetlenecek kişiye doğrultup "Crucio" denir. Lanetlenen kişi sağa, sola yuvarlanmaya, kasılmaya başlar. Kemikleri tutulmuş gibi olur, gözleri yuvalarında döner ve oyuncu sona ermesi için ölmeyi bile ister hale gelir. Korkunç acılar çeker. Laneti durmak için yine asa doğrultup "Reducio" demek yeterlidir.
Hortlak Laneti
Çok yüksek seviye büyücülerin bildiği bir lanetdir.Hakkında kuruntular hariç bilgi yok.
Ve benzeri lanetler var.Şuanlık bu kadar.
Azkaban
Azkaban, Kuzey Denizi'nin ortasındaki bir adanın üstünde, Büyük Britanya sihir komitesine hizmet veren bir hapishanedir. Büyü ile tutsakları tutarlar. Muggle dünyasından saklıdır. Algılanamayan genişletme büyüleri ile içini genişletmişlerdir.
Azkaban, gardiyanları Ruh Emiciler sayesinde korkunç bir yer ünü kazanmıştır. Ruh Emiciler, iğrenç hayaletimsi yaratıklardır, kurbanının mutluluğunu emer ve büyük acılar çektirir. Bu nedenle tutsaklar bir süre sonra delirir ve Ruh Emiciler'in gözetiminde yavaşça ölürler. 1717'den beri, Affedilmez Lanetler başkasının üzerinde kullanıldığında suç kabul ediliyordu.
Seçmen Şapka
Hogwarts'a ilk geldiğinizde sorulara verilen cevaplara göre hangi binaya ait olduğunu seçersin.
Cesaretiyle ünlü Gryffindor, akıllı ve çalışkan öğrencilerin yuvası Ravenclaw, hırslı ve biraz da karanlık tiplere ev sahipliği yapan Slytherin ya da iyiliksever öğrencileriyle nam salmış Hufflepuff.
Herkesin asası kendine özeldir!
Peki ya sen hangisini seçeceksin?
Yaptığım araştırmalar sonucu böyle bir skriptin olduğunu bulamadım.
Ben'de bir PotterHead olarak bu skripti yazmaya başladım.
Skript yeni bir oyun kategorisidir aynı skyblock,factions gibi ama skript hali
(Java yeni yeni öğreniyorum.Öğrendiğim zaman bu skripti plugin olarak tekrardan kodlayacağım)
Eleştiriye açığım.Bu skripte daha nasıl bir eklemeler yapmalıyım bana fikir verebilirsiniz.
Oldukça uzun bir skript şuan daha yarısına bile gelemedim.
Bittiğin'de eğer Onaylı Satıcı alır isem açık arttırmalı bir şekilde satıcağım,Onaylı Satıcı almaz isem ücretsiz bir şekilde paylaşıcağım.
Harry Potter serisini okumuş veya izlemiş olanlar bilecektir çok fazla ayrıntı,detaylar var ve bunları elimden geldiğe kadar yapmaya çalışıyorum.
Aynı film'de ki gibi onlarca fazla büyü çeşiti var;
Expecto Patronum
Ruh emicilere karşı bir koruyucu kalkan yaratır.Yüksek seviye büyücüler kullanabilir.
Expelliarmus
Karşıdaki kişinin elindeki nesneyi fırlatır ve geri püskürtür.
Accio
Asayla gösterilen nesneyi yanına getirir.(Worlguardlı alanlar hariç)
Wingardium Leviosa
Eşyayı uçurma büyüsüdür.
Episkey
Canınızı doldurmaya yarar.Doğru yapılmaz ise kalıcı hasarlara neden olur.
Oculus Reparo
Kırık eşyaları tamir etmeye yarar.
Stupefy
Sersemletme büyüsüdür.
Lumos
Asadan bir ışık huzmesi saçar ve etrafı aydınlatır.
Ve benzeri bir çok fazla büyü var.Şuanlık yaptıklarım bu kadar.
Sırada lanetler var;
Avada Kedavra
Ölüm Laneti'ni bir insan üzerinde kullanan cadı veya büyücü Azkaban'da ömür boyu kalmakla cezalandırılır. Affedilmez Lanetler'den biri ve en kötüsüdür. Karşı-Laneti yoktur.Ölüm Laneti'nin arkasında çok güçlü bir büyücü olması gerekir.
Beden Kilitleme Laneti
Kişileri büyü boyunca hareketsiz bırakmaya yarar.
Boşboğaz Laneti, Conjunctivitis Laneti, Cruciatus Laneti
Affedilmez Lanet'lerden birisidir. Bir insan üzerinde kullanan büyücü ömür boyu Azkaban'da kalma cezası alır. Cruciatus lanetini biliyorsanız birine işkence etmek için başka hiçbir alete ihtiyacınız olmaz.Yüksek seviye büyücü olmanız gerekir.
Asayı lanetlenecek kişiye doğrultup "Crucio" denir. Lanetlenen kişi sağa, sola yuvarlanmaya, kasılmaya başlar. Kemikleri tutulmuş gibi olur, gözleri yuvalarında döner ve oyuncu sona ermesi için ölmeyi bile ister hale gelir. Korkunç acılar çeker. Laneti durmak için yine asa doğrultup "Reducio" demek yeterlidir.
Hortlak Laneti
Çok yüksek seviye büyücülerin bildiği bir lanetdir.Hakkında kuruntular hariç bilgi yok.
Ve benzeri lanetler var.Şuanlık bu kadar.
Azkaban
Azkaban, Kuzey Denizi'nin ortasındaki bir adanın üstünde, Büyük Britanya sihir komitesine hizmet veren bir hapishanedir. Büyü ile tutsakları tutarlar. Muggle dünyasından saklıdır. Algılanamayan genişletme büyüleri ile içini genişletmişlerdir.
Azkaban, gardiyanları Ruh Emiciler sayesinde korkunç bir yer ünü kazanmıştır. Ruh Emiciler, iğrenç hayaletimsi yaratıklardır, kurbanının mutluluğunu emer ve büyük acılar çektirir. Bu nedenle tutsaklar bir süre sonra delirir ve Ruh Emiciler'in gözetiminde yavaşça ölürler. 1717'den beri, Affedilmez Lanetler başkasının üzerinde kullanıldığında suç kabul ediliyordu.
Seçmen Şapka
Hogwarts'a ilk geldiğinizde sorulara verilen cevaplara göre hangi binaya ait olduğunu seçersin.
Cesaretiyle ünlü Gryffindor, akıllı ve çalışkan öğrencilerin yuvası Ravenclaw, hırslı ve biraz da karanlık tiplere ev sahipliği yapan Slytherin ya da iyiliksever öğrencileriyle nam salmış Hufflepuff.
Herkesin asası kendine özeldir!
Peki ya sen hangisini seçeceksin?
Son düzenleme: