hogo & Sheefty | Minecraft Web Script / Arayüz Sayfası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel olmuş eminim ki daha iyileri de olacaktır ! - madlance

Şuan ki hali beni memnun etti. Ancak son zamanlarda yapılan web scriptlerin görünümü birbirleri ile fazlasıyla benziyor. Kendi projenize farklı estetik şeyler eklerseniz diğer web scriptlerin önüne geçebilirsiniz. Kolaylıklar dilerim :)
adam daha ne kadar değişik yapsın be canım :'D

Güzel gözüküyor, başarılı.

Beğendim, özellikle de karanlık bir tema olması diğerlerinden birkaç adım ileriye taşımış bence.

Beğendim, özellikle de karanlık bir tema olması diğerlerinden birkaç adım ileriye taşımış bence.
Öncelikle yorumun için teşekkürler.

Karanlık bir tema yapmamızın sebebi sanırım gece kodladığımızdan :d beyaz tema yaptığımızda gözlerimiz felç olma yolunda ilerliyor :)

Merhaba, admin paneli mevcutmu veya kullanıcı paneli varsa diğer scriptlerden farklı olarak ayrı bir sayfada temayı kodlayın farkınız olsun :)

PHP, AJAX, HTML, CSS, ASP dillerinde desteğe ihtiyacınız olursa lütfen Discord'dan bana ulaşın.
Başka konularda yardımcı olmaktan mutluluk duyarım saygılarımla.

Discord: El Professor#3116

Merhaba, admin paneli mevcutmu veya kullanıcı paneli varsa diğer scriptlerden farklı olarak ayrı bir sayfada temayı kodlayın farkınız olsun :)

PHP, AJAX, HTML, CSS, ASP dillerinde desteğe ihtiyacınız olursa lütfen Discord'dan bana ulaşın.
Başka konularda yardımcı olmaktan mutluluk duyarım saygılarımla.

Discord: El Professor#3116
Yorumunuz için teşekkürler,

Evet admin paneli mevcut. Kullanıcı paneli dediğiniz sanırım profil eger o ise farklı bir klasörde kodlanacak. Elimizden geldiğince farklı bir tema ortaya koymaya çalışıyoruz.

- İyi niyetiniz için teşekkürler.

Güzel bir çalışma olmuş ama merak ettim fiyat ne bunun bilgisini verseydin güzel olurdu veya bunu ücretsiz mi paylaşacaksınız bize bunları detaylı bir şekilde bilgi verirseniz güzel olur en azından fiyatı vb şeyleri bilmiş oluruz.

Güzel bir çalışma olmuş ama merak ettim fiyat ne bunun bilgisini verseydin güzel olurdu veya bunu ücretsiz mi paylaşacaksınız bize bunları detaylı bir şekilde bilgi verirseniz güzel olur en azından fiyatı vb şeyleri bilmiş oluruz.
100 - 50₺ aralığında düşünüyoruz. Uçuk bir fiyattan satma gibi bir ihtimalimiz yok :D

değişik tasarımı güzel göz yormaz hoş kullanışlı bir script özendiriyorsun yapma böyle şeyler

Konuya yeni 'index' eklenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl