hogo & Sheefty | Minecraft Web Script / Arayüz Sayfası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kâi

"Founder of GUZZPLE"
Elmaslar
273
Minecraft
Kaivies

Discord:

Kâi#5426

Merhabalar,
yakında çıkartacağımız web scriptin arayüzünü bugün bitirdik, neresi kötü ne eksik bunları bize söylerseniz çok iyi olur :)
(Tema hakkındada yorum yapmayı unutmayın)

Ekli dosyayı görüntüle 80751

- Header (Üst) bölümüne "Kayan yazı" eklendi.
- Sidebar bölümündeki tablolar güncellendi.
- Tüm haberleri görüntüleye bileceğiniz sayfa eklendi.

NOT: Temada kullanılan, logo ve skinler alıntıdır.

Discord adresim: Shultz#4724

Son düzenleme:
Çok güzel gidiyor <3

Arkaplan karanlık yazıları bastırıyor.Tablo renkleriyle arkaplan renkleri pek uymamış.Başarılar geliştirilebilir.

Arkaplan karanlık yazıları bastırıyor.Tablo renkleriyle arkaplan renkleri pek uymamış.Başarılar geliştirilebilir.
Öncelikle yorumun için teşekkürler,

Temada herhangi bir karanlık yazı bulunmamakta emin misiniz? :)
Tablo kısmında haklısınız orayı düzenleyeceğiz.

Öncelikle yorumun için teşekkürler,

Temada herhangi bir karanlık yazı bulunmamakta emin misiniz? :)
Tablo kısmında haklısınız orayı düzenleyeceğiz.
Karanlık yazıdan kastım arkaplanın tonu siyaha yakın yazılar ise açık gri gibi olmuş belkide fonttan bana öyle geldi.

Karanlık yazıdan kastım arkaplanın tonu siyaha yakın yazılar ise açık gri gibi olmuş belkide fonttan bana öyle geldi.
Belkide fotoğraftan öyledir. Demo adresini açtığımda discord üzerinden link atarım öyle incelersiniz :) Tekrardan teşekkürler yorum için.

navbar ve footer'ın height'i biraz azaltılabilir aslında. size kalmış.
tasarım tabii ki kâi harikalarından...
iyi forumlar :)

navbar ve footer'ın height'i biraz azaltılabilir aslında. size kalmış.
tasarım tabii ki kâi harikalarından...
iyi forumlar :)
Yorumun için teşekkürler,
Tasarım bu defa benden değil, takım üyelerinden.

Navbar ve Footer'ın yükseklik değeri azaltıldığında tasarım kötü gözüküyor :) demek istediğimi hayal edersen tam anlamıyla anlarsın.

Çok iyi gidiyor!

Şuan ki hali beni memnun etti. Ancak son zamanlarda yapılan web scriptlerin görünümü birbirleri ile fazlasıyla benziyor. Kendi projenize farklı estetik şeyler eklerseniz diğer web scriptlerin önüne geçebilirsiniz. Kolaylıklar dilerim :)

Şuan ki hali beni memnun etti. Ancak son zamanlarda yapılan web scriptlerin görünümü birbirleri ile fazlasıyla benziyor. Kendi projenize farklı estetik şeyler eklerseniz diğer web scriptlerin önüne geçebilirsiniz. Kolaylıklar dilerim :)
Yorumun için teşekkürler.

Aslında v2 temasının şablon tasarımı (wireframe) bitti. Direk farklı bir tasarım ile girmek istemedim platforma
Sistem tamamen bittiğinde v2 temasının tanıtımını yapacağım :) o zaman umarım beğendiririz xd

Mükkemmel işte benim adamım çalışıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl