⊹ Ᏼᴀʀᴇᴛᴛᴀ
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 16
- Minecraft
- OnaycanKran
Discord:
⊹ Ᏼᴀʀᴇᴛᴛᴀ#2762
Kod:
command /dsat:
trigger:
if player has iron ingot:
loop 2304 times:
remove 1 iron ingot from player's inventory
add 1 to {_x}
if player doesn't have iron ingot:
set {_y} to {_x} * 375 # Tanesi ne kadar ise onu yazınız.
add {_y} to the player's account
send "&bDemirSat &7» &b%{_x}% &aAdet Demir &b%{_y}% &afiyatına satıldı."
stop
else:
send "&bDemirSat &7» &cElinizde Hiç Demir Bulunmamaktadır."
Hocam
Herkeze selam acaba yukarda vermiş oldugum /dsat komutlu skripti nasıl 10 saniyede bir işlev verdirtebilirim tüm oyunculara
biliyorum forumda o kadar cok bu tür oto sat ve sat skripti var ki bu konu farklı şöyle farklı
Bu kodda envanterde ne kadar demir varsa /dsat komutuyla satıyor fakat arkadaşlarımızın yaptıgı otosat skriptinde 64 olunca veya 640 olunca adeti ne kadar ayarlarsak o kadar satıyor o kadar olmadan da satış yapmıyor ben istiyorum ki envanterimde 412 tane demirde olsa hepsini satsın 1 tanede olsa hepsini satsın tek istediğim sizden bu hocam şöyle bir mantıgı var
Herkeze selam acaba yukarda vermiş oldugum /dsat komutlu skripti nasıl 10 saniyede bir işlev verdirtebilirim tüm oyunculara
biliyorum forumda o kadar cok bu tür oto sat ve sat skripti var ki bu konu farklı şöyle farklı
Bu kodda envanterde ne kadar demir varsa /dsat komutuyla satıyor fakat arkadaşlarımızın yaptıgı otosat skriptinde 64 olunca veya 640 olunca adeti ne kadar ayarlarsak o kadar satıyor o kadar olmadan da satış yapmıyor ben istiyorum ki envanterimde 412 tane demirde olsa hepsini satsın 1 tanede olsa hepsini satsın tek istediğim sizden bu hocam şöyle bir mantıgı var
Kod:
every 10 minutes:
execute player command "dsat"
stop
eklersin başına yine aynı işlevi alırsın diyeceksiniz fakat ben bunu istemiyorum daha bir değişik arıyorum acaba yapabilicek bir arkadaş varmıdır?