Hmmm Hypixel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

R.Seferli

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
12
Minecraft
Varyndra

Discord:

varyndra

1 haftadır Hypixel SkyBlock oynuyorum ve birşeyin farkına vardım, tr kurucu ve geliştiricileri bize skyblock oynatmıyomuş.

1 haftadır Hypixel SkyBlock oynuyorum ve birşeyin farkına vardım, tr kurucu ve geliştiricileri bize skyblock oynatmıyomuş.

Yabancılar skyblock'U direk STARTER sandığı olmadan bitiriyor.

Malesef Türkiyenin böyle bi hastalığı var. Çoğunlukla bütün projeler sadece para basmak için kurulmuştur. Hepsi zıttını söyleselerde inanılacak bir şey yok ortada. Ama hiçbirine inanmadım vede inanmicam.
Belki 1-2 tane zorzar sunucu bulursun düzgün diye inanıyorum. Ama onlarda boş birşey ekledikleri kesindir.

Kısacası Yabancı dilin varsa kardeşim, "Vintage Story'e" başla. Minecraft konusunda bildiğin temiz hava almak gibi birşey.

Yabancılar skyblock'U direk STARTER sandığı olmadan bitiriyor.

Malesef Türkiyenin böyle bi hastalığı var. Çoğunlukla bütün projeler sadece para basmak için kurulmuştur. Hepsi zıttını söyleselerde inanılacak bir şey yok ortada. Ama hiçbirine inanmadım vede inanmicam.
Belki 1-2 tane zorzar sunucu bulursun düzgün diye inanıyorum. Ama onlarda boş birşey ekledikleri kesindir.

Kısacası Yabancı dilin varsa kardeşim, "Vintage Story'e" başla. Minecraft konusunda bildiğin temiz hava almak gibi birşey.

Para kazanmak için herseyi yaparız biz turk milleti. Olarak :)

Günaydın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl