Çözüldü HLMC Title değiştirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omkero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 85
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omkero

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
MrOmerCat1243

Discord:

omedad

Arkadaşlar, ben Hello Minecraft! Launcher’ın arayüzünü vb. düzenleyip, Inno Setup ile setup dosyası haline getirip, kodlama yapmadan kendi çapımda minik bir launcher yapıyorum.

Ama şu sol üstte duran "Hello Minecraft! Launcher V.*" diye bir şey yazıyor. Bu yazıyı nasıl değiştirebilirim ve kendi launcher ismimi nasıl koyabilirim?

Bir de ben bu launcher ile bir satış yapmayacağım; sadece kendim için minik denemeler yapıyorum.

söz ettiğin
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu ise yardımcı olabilirim ancak kod tarafında modifiye yapmak gerekiyor. bu uygulama javafx kütüphanesi ile geliştirilmiş, ana sınıfı yani application'u extend eden sınıfı bulmalısın (public final class Launcher extends Application {})

sınıfı burada görebilirsin:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

bu sınıfta start methodunun içine ve en altına

primaryStage.setTitle("bu pencerenin adı"); yazarsan pencerede ki title değişecektir. ancak başka bir sınıf bunu hala manipüle ediyor olabilir. o yüzden bir dinleyici atamalısın:

Kod:
SimpleStringProperty prop = new SimpleStringProperty("başlık");
primaryStage.titleProperty().bind(prop);
titleProperty.addListener((obs, o, n) -> {
  //o -> eski title
  // n -> yeni title
  // bu değerleri kullanarak sistemin manipüle edilmesini engelleyebilirsin.
});

javafx ve özellikle java bilgisi olmadan uygulama yapma isteğini anlıyorum ama properties veya fxml dosyalarında verilmemiş bir ayarı dışarıdan değiştirmek pek mümkün değil ve genelde bunu yapmanı istemezler.

Anemys Çok teşekkür ederim.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl