Hizmetlerimiz - Paketlerimiz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UcanBurger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.023
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UcanBurger

Pluginer
Elmaslar
5
Faction Paket (20TL) Maplı(30TL) Mapsız(20TL)

Skyblock Paket (25TL) Maplı(35TL) Mapsız (25TL)

Eggwars Paket (15TL) Maplı(25TL) Mapsız (15TL)

PVP Paket (15TL) Maplı(20TL) Mapsız(15TL)

İsteğe özel warplar yapılmaktadır Örn Warp lapis 5TL her warp 5TL isteğe göre özel yapılır.

İsteğe ozel en az 10TL'den başlayan fiyatlarla spawn yapılır.

Skypemiz : troll.xd3 (Şuanda skypede sıkıntı var 1-2 güne düzeltilcek)

Son düzenleme:
Skype adresiniz doğru değil

Faction Paket (20TL) Maplı(30TL) Mapsız(20TL)

Skyblock Paket (25TL) Maplı(35TL) Mapsız (25TL)

Eggwars Paket (15TL) Maplı(25TL) Mapsız (15TL)

PVP Paket (15TL) Maplı(20TL) Mapsız(15TL)

İsteğe özel warplar yapılmaktadır Örn Warp lapis 5TL her warp 5TL isteğe göre özel yapılır.

İsteğe ozel en az 10TL'den başlayan fiyatlarla spawn yapılır.

Skypemiz : troll.xd3 burdan ulaşabilirsiniz
Selam Dostum, Konuda yeterince Satıcı kişiler Mevcut ve Plugin paketi ve Map satmak istiyorsanız
İlk Önce tanınmanız gerekmekte, Sizin yaptıgınız işi bende yapıyorum ve Günde 30 Kişi ile görüşüyorum.
Ve Paketleriniz ile biraz fotograf paylaşmalısınız aynı şekilde warplar'ı 5 TL'den Satarsanız Kendi düşüncem o kadar iyi olucagınızı göstermemekte. Yinede Başarılar dilerim İyi Satışlar

Selam Dostum, Konuda yeterince Satıcı kişiler Mevcut ve Plugin paketi ve Map satmak istiyorsanız
İlk Önce tanınmanız gerekmekte, Sizin yaptıgınız işi bende yapıyorum ve Günde 30 Kişi ile görüşüyorum.
Ve Paketleriniz ile biraz fotograf paylaşmalısınız aynı şekilde warplar'ı 5 TL'den Satarsanız Kendi düşüncem o kadar iyi olucagınızı göstermemekte. Yinede Başarılar dilerim İyi Satışlar

Sağolun zaten yakında fotoğraflar ekleyeceğiz fiyat düzenlemeside yapacağız, görüşünüz için teşekkür ederiz.[DOUBLEPOST=1485118618,1485117936][/DOUBLEPOST]
Skype adresiniz doğru değil

Siz bana skypenizi verin beninkinde hata oluştu kusura bakmayınız, Yakın zamanda düzelcek skypenizi bekliyorum

İyi satışlar dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl