Çözüldü Hızlı Koyulunca Kaybolan Bloklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her blokta mı kayboluyor?

Sadece adada mı kayboluyor yoksa farklı bir dünyadada hızlı hızlı koyarken kayboluyor mu?
Maalesef skyblock oyun modu içerisinde nereye hızlı şekilde blok dizilir ise dizilen blokların bir kısmı kayboluyor

log gelirse bende yardımcı olurum

kusura bakma görmemişim

87 plugin var galiba fakat tam bir bilgi yok olası durumlar şunlardan kaynaklanıyor olabilir protocollib packetevents anti chet olmadığından bahsetmiştin galiba ama yinede yazayım GrimAC yada vulcan eğer itemler özelse itemedit bozuyor olabilir tam sonuç yok ama bunları incele kaldırmayı geri yüklemeyi fln dene

sonucu yaz geçtimi geçmedimi

1761479181551.webp

Kırmızı renkli alan 200 milisaniyede 1
Sarı renkli alan 100 milisaniyede 1
Yeşil renkli alan 150 milisaniyede 1 blok koyularak test ettim

Mevcut olan tüm hile korumalarını çıkartıp test yaptım, tüm core eklentilerini de çıkartıp denedim, illegalstack eklentisini de çıkartıp denedim, en son bukkit.yml/spigot.yml/paper-global.yml ve paper-world-defaults-yml dosyalarını komple alıp farklı bir test sunucusunda test yaptım ve sonuç aynı oldu ancak bu dosyalar içerisinde neyi değiştirirsem değiştireyim halen aynı sonucu almaktayım. Ücretsiz yada ücretli şekilde yardımcı olabilecek herhangi bir desteğe açığım

papyer-global ayarlarında;

packet-limiter:
all-packets:
action: KICK
interval: 7.0
max-packet-rate: 1000.0
kick-message: <red><lang:disconnect.exceeded_packet_rate>
overrides:
ServerboundUseItemOnPacket:
action: DROP
interval: 4.0
max-packet-rate: 200.0

ayarlamaları da bu şekilde değiştirmiştim

Ekli dosyayı görüntüle 274372
Kırmızı renkli alan 200 milisaniyede 1
Sarı renkli alan 100 milisaniyede 1
Yeşil renkli alan 150 milisaniyede 1 blok koyularak test ettim

Mevcut olan tüm hile korumalarını çıkartıp test yaptım, tüm core eklentilerini de çıkartıp denedim, illegalstack eklentisini de çıkartıp denedim, en son bukkit.yml/spigot.yml/paper-global.yml ve paper-world-defaults-yml dosyalarını komple alıp farklı bir test sunucusunda test yaptım ve sonuç aynı oldu ancak bu dosyalar içerisinde neyi değiştirirsem değiştireyim halen aynı sonucu almaktayım. Ücretsiz yada ücretli şekilde yardımcı olabilecek herhangi bir desteğe açığım

papyer-global ayarlarında;

packet-limiter:
all-packets:
action: KICK
interval: 7.0
max-packet-rate: 1000.0
kick-message: <red><lang:disconnect.exceeded_packet_rate>
overrides:
ServerboundUseItemOnPacket:
action: DROP
interval: 4.0
max-packet-rate: 200.0

ayarlamaları da bu şekilde değiştirmiştim
Deneme amaçlı;

max-packet-rate değerini all-packets altında 1000.0'dan 2000.0'a değiştirin.

max-packet-rate değerini ServerboundUseItemOnPacket altında 200.0'dan 400.0'a değiştirin.

Deneme amaçlı;

max-packet-rate değerini all-packets altında 1000.0'dan 2000.0'a değiştirin.

max-packet-rate değerini ServerboundUseItemOnPacket altında 200.0'dan 400.0'a değiştirin.
Sorunun tam olarak neyden kaynaklandığını tespit edemedim en son çare olarak bukkit.yml, spigot.yml, paper-global.yml ve paper-world-defaults.yml dosyalarını komple sıfırlayıp tekrardan kurdum şuanda problem çözülmüş durumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl