Bulundu Hızlı Enchant Eklentisi YARDIM !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

officialemirhan

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
13
Acilen hızlı enchant eklentisine ihtiyacım var gui'li , ücretsiz eklentilerin türkçe configi yok. Olan varsa o da çok iyi olur gerçekten veya skript te olur ama bu işlevi görse yeter yardımcı olana şimdiden çoook teşekkür ediyorum.

EDİT : Crazy Enchantments'in internette türkçesi var fakat hatalı lütfen araştır demeyin 2 saattir türlü türlü plugin aradım.

EpicEnchants kullanabılırsın harika bir eklentidir

daha bir configi bile editleyemiyormusun(veya üşeniyorsun)..... bırakın şu hazırcılığı
Sanane kardeşim üşeniyorum konu açtım belki bi yardımsever gelir link bırakır ee seni ne ilgilendirdi bu durumda balta tayfa

Sanane kardeşim üşeniyorum konu açtım belki bi yardımsever gelir link bırakır ee seni ne ilgilendirdi bu durumda balta tayfa
balta tayfa asıdhıodaj yardım anlamını ögrenmelisin üşeniyorum diyorsun ee o zaman niye sunucu açıyorsun ? sunucu açma işine sen girmişsin (internetde yok dedin link bırakır diyorsun .-.)

balta tayfa asıdhıodaj yardım anlamını ögrenmelisin üşeniyorum diyorsun ee o zaman niye sunucu açıyorsun ? sunucu açma işine sen girmişsin (internetde yok dedin link bırakır diyorsun .-.)
Kardeşim üşeniyorum lafın gelişi , sen karar verdin başta üşeniyorsun veya bilmiyorsun diye yardımcı olmayacaksan konuyu kirletme ne boş yorum yapıyosun almışsın takım flamasını yaptığın yoruma bak yani yardım istiyorum sen bana üşenme diyosun sunucu açma işime karışıyosun istersem hiçbirşey bilmeden açarım yani seni hiçbir şekilde ilgilendirmez bak konuya yardım edemiyosan yorum yazma amacın ne

Kardeşim üşeniyorum lafın gelişi , sen karar verdin başta üşeniyorsun veya bilmiyorsun diye yardımcı olmayacaksan konuyu kirletme ne boş yorum yapıyosun almışsın takım flamasını yaptığın yoruma bak yani yardım istiyorum sen bana üşenme diyosun sunucu açma işime karışıyosun istersem hiçbirşey bilmeden açarım yani seni hiçbir şekilde ilgilendirmez bak konuya yardım edemiyosan yorum yazma amacın ne
üşeniyorum diyorsun şimdide lafın gelişi diyorsun neyse daha yorum yazmayacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl