Tanıtım HiveChecker - Kovanlarınızın İçerisini Görün!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Qsaf

Try not. Do or do not. There is no try.
Elmaslar
84
Minecraft
Qsaf

Discord:

Asaf#0007

1622817538787.png

Eklentini Amacı Nedir ?

Eklentinin ana amacı "Buzzy Bees" güncellemesi ile gelen arıların bulunduğu kovanların içerisinde kaç arı var, ne kadar bal var görüntülenmesini sağlamaktır, eklenti sadece 1.15 ve 1.16 sürümlerinde çalışmaktadır.

ÖZELLİKLER

Sürükle-Bırak, eklenti herhangi bir lib gerektirmeden sürükle bırak ayarla şeklinde çok basit bir ayarlamaya kuruluma sahip.
Hex Desteği
Tamamen Ayarlanabilir : Eklentinin bütün mesajları ve menüsü tamamen ayarlanabilir.
GUI'de bulunan arıların şekillerini istediğiniz kafa ile değişebilirsiniz!
Kovan'da bulunan arıları bir tık ile dışarı çıkartabilirsiniz.

Eğer sadece VIP üyelerinizin kullanmasını isterseniz config dosyasından "Use Permissions: true" yaparak "hivechecker.use" yetkisini verdiğiniz kullanıcılar bu özellikten yararlanabilir.

Türkçe Config Dosyası

YAML:
# Thank you for Downloading HiveChecker!
#
# Feel free to check out my other plugins here:
# https://www.spigotmc.org/members/429752/#resources

# Use permission "hivechecker.use" to check or allow everyone?
Use Permissions: false

# Should we open a GUI for the player instead of a message
Use GUI: true

# The title of the GUI
GUI Title: "&eArılar: &e%bees%/3 &7- &6Ballar: &6%honey%/5"

# Heads to display inside the GUI, picked randomly. You must have at least one.
# These are the Base64 of heads - Check out https://minecraft-heads.com/
# pick a head and copy the "Other -> Value"
GUI Heads:
  - "eyJ0ZXh0dXJlcyI6eyJTS0lOIjp7InVybCI6Imh0dHA6Ly90ZXh0dXJlcy5taW5lY3JhZnQubmV0L3RleHR1cmUvNTlhYzE2ZjI5NmI0NjFkMDVlYTA3ODVkNDc3MDMzZTUyNzM1OGI0ZjMwYzI2NmFhMDJmMDIwMTU3ZmZjYTczNiJ9fX0=" # Normal Bee
  - "eyJ0ZXh0dXJlcyI6eyJTS0lOIjp7InVybCI6Imh0dHA6Ly90ZXh0dXJlcy5taW5lY3JhZnQubmV0L3RleHR1cmUvZTQwMDIyM2YxZmE1NDc0MWQ0MjFkN2U4MDQ2NDA5ZDVmM2UxNWM3ZjQzNjRiMWI3Mzk5NDAyMDhmM2I2ODZkNCJ9fX0=" # Angry Bee
# - "eyJ0ZXh0dXJlcyI6eyJTS0lOIjp7InVybCI6Imh0dHA6Ly90ZXh0dXJlcy5taW5lY3JhZnQubmV0L3RleHR1cmUvYTk0YTg4MjEzYzc2ZmJiMjBiNWFlZTU2MzQ0OGVmYzE1MGM5ZDIyNTZiM2NkMjhmM2U4NTgzN2JkYWJhODlkZSJ9fX0=" # Zom-Bee
# - "eyJ0ZXh0dXJlcyI6eyJTS0lOIjp7InVybCI6Imh0dHA6Ly90ZXh0dXJlcy5taW5lY3JhZnQubmV0L3RleHR1cmUvMjI1ZGMwZWYzYjU3ZTNmMjUwNDRhNDVmNmYzYzVjNDBjOTRlMDVlNzYyZDk1ODA2OGMxNjE1Y2ExYjg3MTZmOSJ9fX0=" # Golden Bee

# Should the Bees appear in a random order in the GUI?
GUI Random Order: true

# Should we add Honey into the GUI? (1 orange pane per level)
GUI Display Honey: true

# Should we add a evacuate button to force the bees out of the hive?
GUI Evacuate Button: true

# Should we generate a random seed for each Hive opened and save it into the Hives data?
# So each time the hive is opened, the placement of items and Bee skins are always the same.
# This is completely safe and uses Spigot's persistent data container and all it does it save a number aka a seed
GUI Uses Seeds: true

# Names for the GUI items
GUI Item Name Evacuate: "&cArıları Çıkartın"
GUI Item Name Bee: "&eArı"
GUI Item Name Honey: "&6Bal"

# The message the player gets when they check a hive.
Check Message: "&7[&eMC-TR&7] &7» &7Petekte &e%bees%/3 &7arı ve 6%honey%/5 &7bal bulunuyor!"

Eklentide eğer menü istemezseniz sadece mesaj olarak da gözükmesini sağlayabilirsiniz;
1622817558490.png

Hiç böyle bir şey hayal etmemiştim, biraz hatalı çalışabilir gibi duruyor ama denemeden öğrenemeyiz. Umarım ki "Survival" kategorisine girecek olan sunucular da bu eklentiyi görebiliriz oldukça verimli duruyor. Tanıtımı için teşekkür ederim.

Çalışıyorsa gerçekten güzel gözüküyor biraz geliştirilip ücretli satılması lazım bence.

başarılı bir eklenti ve güzel bir tanıtım olmuş elinize sağlık

Güzel bir eklenti aynı zamanda tanıtım da güzel eline sağlık.

Eklenti gayet kullanışlı, ayrıca yararlı bir tanıtım olmuş. Eklentiyi deneme fırsatım oldu.

Eklentiyi inceledim ve gayet beğendim başarılarınızın devamını diliyorum kaleminize sağlık.

Çalışıyorsa gerçekten işe yarayabilecek bir içerik deneyeceğim.

Hoş bir eklentiye benziyor ama sunucuya gereksiz yük bindirebilir. Ellerinize sağlık.

Minecraf'da en çok sevdiğim farm arı farmı ondan dolayı çok hoşuma gitti tanıtım için teşekkür ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl