Hırsızlara artık bir dur deme vakti geldi!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emirhan GÜR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 886

Emirhan GÜR

KACAK OYUNCU | play.kacakoyuncu.com
Elmaslar
75
Minecraft
iEmirhanGur

Discord:

emirhangur#9572

Öncelikle herkese merhaba, ben Emirhan tanıyanlarınız vardır tanımayanlarınız vardır neyse burayı geçiyorum.
Yaklaşık 5,6 yıldır minecraft oynuyorum ve bir çok sunucu açtım ama hiç bir şey çalarak çırparak yapmadım. Özendiğim bir kaç şey vardır onlara benzetmeye çalıştım o ayrı bir şey diye zannediyorum.

Neyse forumda açılan konular'da olsun youtube'da gördüğüm videolar olsun heryerde benim yaptığım haritalar mevcut. Gidiyorum konuşuyorum ya banlıyorlar yada küfür edip yine banlıyorlar :-).

Sizden yardımınızı bekliyorum lütfen "BUKKIT TURK PLUGİN PAKETİ SATISI" gibi bir yerden satın alım yapmayın "METEH4N #2983" şu arkadaş oranın kurucusu konuşmaya başladım fakat direk banladı.
Lütfen yardım edin.
Haritayı kullananlardan biri.​

Son düzenleme:

Kendine ait olan bir haritanın başka sunucu tarafından çalındığına üzüldüm ki bence bu tür insanlarla uğraşmak yerine keyfine bak :))

Kendine ait olan bir haritanın başka sunucu tarafından çalındığına üzüldüm ki bence bu tür insanlarla uğraşmak yerine keyfine bak :))
Nasıl keyfime bakayım :D insanlarla konuşmaya çalışıyorum anlayışla karılamak yerine banlıyorlar.

Nasıl keyfime bakayım :D insanlarla konuşmaya çalışıyorum anlayışla karılamak yerine banlıyorlar.

Bak dostum, ben geçtiğimiz yaz ayında kaliteli bir sunucuda çalıştım ki ve bu sunucu için yeni bir başlangıç yeri bile yaptım ama adamlar o kadar acımasızdı ki sunucuya zarar verdiğimi düşünüp 3-4 aylık yetkimi alıp banladılar ve şu an o sunucu halen açık ki deli gibi oyuncusu var. Uzun lafın kısası ben bu adamların üstesinden gelmek için böyle konular bile açtım ama çözün değil. Boşuna o değerli olan zamanını kaybetmiş olursun :(

Bak dostum, ben geçtiğimiz yaz ayında kaliteli bir sunucuda çalıştım ki ve bu sunucu için yeni bir başlangıç yeri bile yaptım ama adamlar o kadar acımasızdı ki sunucuya zarar verdiğimi düşünüp 3-4 aylık yetkimi alıp banladılar ve şu an o sunucu halen açık ki deli gibi oyuncusu var. Uzun lafın kısası ben bu adamların üstesinden gelmek için böyle konular bile açtım ama çözün değil. Boşuna o değerli olan zamanını kaybetmiş olursun :(
Napıcaz :D oturup adamların "map bana ait" demesinimi izleyicem ?

Cidden bu konularda da bende bilgisizim, umarım kafandaki fikiri gerçekleştirir hakkını da geri alırsın.​

Knk yaptığı büyük bir şer** oluyor buna karşı yapacak hiçbirşeyi yok. İnsanlar kul hakkının ne anlama geldiğini bilmiyorken savunma yapamazsın.

Mecburen adamın bu yaptığını sadece izlemek zorundasın.

Bunun için adamların kullandığı VDS veya Firma sahibiyle konuşmak çok daha doğru olur ve böylece bir yaptırım uygulanabilir.
Günümüzde hiçbir hostingin bu tarz olaylarla ilgileneceğini sanmıyorum. Tabi bu benim şahsi görüşüm.
Burada çalan arkadaş kadar çaldıran arkadaşta suçlu bana göre...

çalanı bilmemde böylesi kişiler ile yüz vermiyeceksin boşuna demiyoruz Merhametten maraz doğar.

Knk yaptığı büyük bir şer** oluyor buna karşı yapacak hiçbirşeyi yok. İnsanlar kul hakkının ne anlama geldiğini bilmiyorken savunma yapamazsın.

Mecburen adamın bu yaptığını sadece izlemek zorundasın.
Bunu kullanan sunucularda suç yok adamlarda mağdur, birisinden satın almış benim haritamı adama diyorum kardeşim ben haritanın sahibiyim. Ben başkasndan aldım vs. diyor, ne yapacağımı anlayamadım, çıldırıyorum.

Bunun için adamların kullandığı VDS veya Firma sahibiyle konuşmak çok daha doğru olur ve böylece bir yaptırım uygulanabilir.

Daha önce denedim fakat hiç ilgilenmiyorlar.
Günümüzde hiçbir hostingin bu tarz olaylarla ilgileneceğini sanmıyorum. Tabi bu benim şahsi görüşüm.
Burada çalan arkadaş kadar çaldıran arkadaşta suçlu bana göre...
Görüşüne saygı görüyorum, da çalmak iyi bir şeymi ?
çalanı bilmemde böylesi kişiler ile yüz vermiyeceksin boşuna demiyoruz Merhametten maraz doğar.
Malesef çok haklısın.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl