Tanıtım HiraNetwork SkyBlock 1.16 - 1.17 TRAILER VİDEOSU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eleftnen

Play.HiraNetwork.Com
Elmaslar
65

Discord:

eleftnen

Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız SkyBlock 1.16- 1.17 Sunucumuzun Trailer Videosu Yayında!
(Sistemlerin tamamını videoda göstermedik)
AÇILIŞ : 24.12.2021 18.00

1.16 olması biraz modelini bozmadı değil ama genel olarak güzel gözüküyor başarılar.

Video büyüleyici gözüküyor, umarım hemen açılır ve oynamaya başlarız!

Video güzel olmuş. Elinize sağlık en azından diğer sunucular gibi baştan salma bir oyun olmayacak gibi ^^

Türkiyenin en iyi sunucularından tavsiye ederim bende oynayacağım :)

Mükemmel bır sunucu oyuncularını hakkedıyor :)

Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız SkyBlock 1.16- 1.17 Sunucumuzun Trailer Videosu Yayında!
(Sistemlerin tamamını videoda göstermedik)
AÇILIŞ : 24.12.2021 18.00

Umarım trailerde yazdığı gibi; "Görülmemiş sistemler" olayını görebiliriz.

Umarım trailerde yazdığı gibi; "Görülmemiş sistemler" olayını görebiliriz.
Trailerda sadece 2 sistem gösterdik sunucu açılışına sizleri de bekliyor olacağız :) +23 eklenti bizim tarafımızdan özel olarak düşünülüp kodlandı.

bence cok iyi ve güzel

TC'de (Türkiye Cumhuriyeti) ki tüm sunucuları unutun bu daha iyisi (:

Selam,
Yaptığım araştırmalar sonucunda elde ettiğim birkaç bilgiye göre bu sanırım "battıktan sonra" gelen köpürme duygusu ve başka sunucuların konularını baltalayıp rage atma isteği :D Lütfen emeğiyle birşeyler başarmaya çalışan sunucuları baltalamayı bırakın ve arkanıza yaslanıp izleyin. Sırf size kanıtlamak için birkaç eklentimizin ekran görüntüsünü atıyorum. Dilerseniz discorddan ulaşın ekran açıp kaynak kodlarına kadar gösterelim :)
Ekli dosyayı görüntüle 192712
çok güzel de işin şakasındaydım ciddiye alıp buraya bunu atman üzdü beni. niye böyle bir tavır aldın anlayamadım. başarılar...

Trailer videonuz görsel olarak güzel olmuş fakat videoda bahsettiğiniz basit özellikleri bir sistem olarak yazmanız bence kötü olmuş. Sanırım fazla spoiler vermek istemediniz, başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl