Çözüldü Hilesiz Server İçin Editli Koruma Plugini Olan Varmı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ygtaltns
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.069
  • Etiketler Etiketler
    plug
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kod:
on leftclick:
    add 1 to {tık.%player%}
    if {tık.%player%} > 15:
        send "&b15 CPS aştığınız için vuruşlarınız iptal"
        cancel event
    wait 1 second
    delete {tık.%player%}

Bunu da geçen günlerde yapmıştım belki işinizi görür başka çözüm bilmiyorum.
İşte aradığım şey :D Çok Sağol

Son düzenleme:

AAC nitekim engeller. Şu an Phoenix var. Bunların dışında daha iyisi yok.

@YigitReisOffical denedim Phoenix i güzel lakin oyundan atmıyor oyundan nasıl atabilir ayarlayabilirim configde öyle bir şey göremedim

Sunucuda Asla Hile Engelleyemezsin En Fazla Kendi Launcher Yapıp Engelleyebilirsin Yoksa Her Türlü Hile İle Giriyorlar
Yoo, gayet de engelleniyor. Sadece hilelerin isimlerini bilmeniz yeterli. @VioSensei Sana göstermiş olmam lazım yanılmıyorsam?

Hiçbir hileyi engelleyemez & kısıtlayamazsınız. Sadece kullandığınız korumayı aşmasını bilmeyen insanları uzak tutabilirsiniz.
orijinal AAC kullanıyorum kendi sunucumda, Fly tuşuna basıldığı an sunucudan atıyor. Başka bir koruma bilmiyorum.

Hiçbir hileyi engelleyemez & kısıtlayamazsınız. Sadece kullandığınız korumayı aşmasını bilmeyen insanları uzak tutabilirsiniz.
orijinal AAC kullanıyorum kendi sunucumda, Fly tuşuna basıldığı an sunucudan atıyor. Başka bir koruma bilmiyorum.
Bende şuan da basit bir koruma var. CraftRise isimli sunucunun korumasının aynısı. Fakat bir noktaya kadar koruyabilirim sadece. Her hilenin yeni bir sürümü çıktığında benim de o hileyi eklemem gerekiyor.

Bende şuan da basit bir koruma var. CraftRise isimli sunucunun korumasının aynısı. Fakat bir noktaya kadar koruyabilirim sadece. Her hilenin yeni bir sürümü çıktığında benim de o hileyi eklemem gerekiyor.

Hileler sadece internette paylaşılan herkese açık olanlar değil :D

Bir çok geliştirici kendi hilesini de geliştirip kullanmakta. Senin erişemeyeceğin hileler mevcut. Dediğim gibi, egellenemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl