Yardım Hilecilerden nasıl kurturulur

AlperTheMinner

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
30
Latest Log Dosyası
.
Spark Rapor Linki
.
Basit bir sunucum var arkadaşlarımla doğru düzgün oynamak istiyoruz ama biri tüm zevkimizi mahvediyor sunucuya 255 lvl illegal itemler sokuyor creative açıyor uçuyor hasar almıyor ipban attım ekstra birde vpn engelleyici eklentisi yükledim ve sunucunun kendi vpn engelleyicisini aktif ettim yine banlı olmasına rağmen girmeyi başardı.

Sunucu da herhangi bir koruma bulunmuyor mu acaba hiç bulunmuyor ise o tarz olayların yaşanması normal ufakta olsa bir kaç koruma ekliyebilirsiniz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
illegal itemler için bunu kullanabilirsiniz

Sunucu da herhangi bir koruma bulunmuyor mu acaba hiç bulunmuyor ise o tarz olayların yaşanması normal ufakta olsa bir kaç koruma ekliyebilirsiniz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
illegal itemler için bunu kullanabilirsiniz
Bahsettiğiniz eklenti 1.20.6. Sunucuda sadece themis var az çok birkaç şey engelledi. Fakat adam banlıyken sunucuya girebiliyor o derece.

Bahsettiğiniz eklenti 1.20.6. Sunucuda sadece themis var az çok birkaç şey engelledi. Fakat adam banlıyken sunucuya girebiliyor o derece.
Sadece arkadaş ortamınız ile oynuyorsanız yok ise eğer whitelist açıp + olarak yoksa bir login plugini ekleyip öyle takılmayı deneyebilirsiniiz

Basit bir sunucum var arkadaşlarımla doğru düzgün oynamak istiyoruz ama biri tüm zevkimizi mahvediyor sunucuya 255 lvl illegal itemler sokuyor creative açıyor uçuyor hasar almıyor ipban attım ekstra birde vpn engelleyici eklentisi yükledim ve sunucunun kendi vpn engelleyicisini aktif ettim yine banlı olmasına rağmen girmeyi başardı.
merhaba latest logunuzu mc.logs üzerinden iletirmisin

anlamadım basit bir sunucun var arkadaşlarınla oynuyorsun ama bu sunucu publicmi? 255lvl item nasıl sokuyor sunucuya yetkisi yoksa sizmi yetki veriyorsunuz zaten yetki verirseniz bir koruma mümkün değil şuana kadar hiç bir hile creative açmayı sağlamadı

anlamadım basit bir sunucun var arkadaşlarınla oynuyorsun ama bu sunucu publicmi? 255lvl item nasıl sokuyor sunucuya yetkisi yoksa sizmi yetki veriyorsunuz zaten yetki verirseniz bir koruma mümkün değil
Yetki sadece bende var. İnternetten arkadaşlarla oynuyorum birazda 10-15 kişi edinme amacım var

Yetki sadece bende var. İnternetten arkadaşlarla oynuyorum birazda 10-15 kişi edinme amacım var

Sunucunuz offline moddamı? isminiz ile girip yetki alabilir sadece authme gibi bir plugin yüklemeniz yeterli olacaktır

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl