BloodyX#4069
XBrexorX#2521
Çoğu ücretli eklentilerin geliştiricileri Paypal kullanıyor. Ben sizin yerinizde olsaydım Türkiye de paypal sanal kart yöntemlerini araştırırdım çünkü Türkiye de Paypal sanal kart kullanma yöntemleri mevcut.Arkadaşlar bana ücretli lag yaratmayan bir hile koruması önerebilir misiniz?
Vulcan alacaktım fakat paypal ile ödeme alıyor discordlarından ticket açtım fakat bir sonuca ulaşmadı onun dışında bildiğiniz güzel korumalar varsa yazarsanız sevinirim. (paypal ödemesi olmayan)
Nasıl kullanılıyor? Paylaldan harita alacağım.Çoğu ücretli eklentilerin geliştiricileri Paypal kullanıyor. Ben sizin yerinizde olsaydım Türkiye de paypal sanal kart yöntemlerini araştırırdım çünkü Türkiye de Paypal sanal kart kullanma yöntemleri mevcut.
benjamin17
proomp
Ödeme sorunu yaşıyorsanız Spartan alabilirsiniz. Stripe ile ödeme seçeneği mevcut:Arkadaşlar bana ücretli lag yaratmayan bir hile koruması önerebilir misiniz?
Vulcan alacaktım fakat paypal ile ödeme alıyor discordlarından ticket açtım fakat bir sonuca ulaşmadı onun dışında bildiğiniz güzel korumalar varsa yazarsanız sevinirim. (paypal ödemesi olmayan)
relnimvit