Bulundu Hile koruması

L

LostKaiSa

Ziyaretçi
selamlar arkadaşlar bildiğiniz gibi yeni yeni client ler fln ortaya çıktı bende sunucumda paralı olarak sağlam bir hile koruması kurmak istiyorum free olmasın önerebiliceğiniz neler var matrix ve aac hariç matrix iyi hoş ama sıknıtıları var

Verus Öneririm Fakat Satıştan çıktığı için alamayabilirsin.

Tarihin gelmiş geçmiş görülen en iyi hile koruması
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
diye biliyorum. Onun haricinde genelde kullanılan Matrix veyahut AAC tarzı anticheatleri kesinlikle önermiyorum. Bir an önce herkesin Vulcan'a geçmesi gerekiyor.

PvP hileleri Reach - Velocity - AimAssist gibi

Optimize ac istiyorsan Verus'u tavsiye ederim, rahatlıkla 500+ online kapasite kaldırıcak şekilde

Iyi bir ac istiyorsan KarhuAC öneririm ama bazı sıkıntıları var ve 100 aktiften sonra gözle görülür optimize sıkıntısı mevcut

Benim tercihim VerusAC

Matrix öneririm

Matrix sakın alma paran çöpe gider. Vulcan piyasanın en iyisi şuan pişman olmazsın.

Alice AntiCheat öneririm hile kontrolü kısmında herhangi bir sorun yaşamazsın ve anti hile kuruluyken sunucun rahat +400 oyuncuyu kaldırır. Vulcanda iyi fakat 1.13+ sürümler için kullanacaksan önermem combat checkleri çalışmıyor. Bir çok europe practice sunucuları alice anti cheat kullanıyor. Benim sana önerim alice anticheat memnun kalacağından eminim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl