Çözüldü Hile Koruması İstek Skript

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alico245

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
0
Arkadaşlar Bir Hile Koruması Skripti Yada Pluginine İhtiyacım Var Fly Gibi Basit Hileleri NoCheatPlus Gibi Hile Koruma Pluginleri Engelleyebiliyor Fakat KillAurayı Engelleyemiyorlar Bana Bir KillAura Koruması Lazım Hani Bazı Serverlerde Adama Vurduğunuzda Üstünüzde Bi Adam Çıkıyo Kill Aura Otomatik Ona Vurursa Kick Yiyosunuz Falan Öle Bi Skript Yada Plugin Öneriniz Varmıdır Acaba ??

Bedava yapıcak birini bilmiyorum ama ücretli ise @FurkanZhlp

Öncelikle Konunuz Doğru Alana Taşındı
Isteğe Gelecek Olursak Bunu Pluginle Kullanman Daha Doğru Olacaktır
AAC'de Mevcut Bir Özellik Başka Alternatifi Varsada Ben Bilmiyorum

Ücretsiz plugin olan (P)hoenix(A)nti(C)heat'ı kullanabilirsin, bence başarılı bir plugin.
Bazı ufak hataları var fakat ücretsiz olduğunu göz önünde bulundurunca bence güzel bir plugin

Phoenix Anti Cheat Kill Aurayı Engellemiyor Dediğim Gibi Adam Pvpye Girdiğinde Üstünde Adamlar Çıkıyor Onlara Vurursa Kick Yiyor Onun Gibi Bir Kill Aura Koruması Gerekli

Phoenix Anti Cheat Kill Aurayı Engellemiyor Dediğim Gibi Adam Pvpye Girdiğinde Üstünde Adamlar Çıkıyor Onlara Vurursa Kick Yiyor Onun Gibi Bir Kill Aura Koruması Gerekli
O zaten phoenix anti cheat ama sen bilirsin :D

Bu konuyu kilitliyorum Skript ile fazla donanımlı bir hile koruması bulamazsın buradaki konudan devam edelim. Iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl