Çözüldü Hile koruması arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AmiralCraft

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
35
Minecraft
Palas4

Discord:

Palasu

Yeni açılacak olacak minecraft sunucuma hile koruması arıyorum.Sizce hangi ücretli hile koruma plugini almamı önerirsiniz.

Forumda hile korumaları hakkında bir konu açmıştım. İnceleyebilrsiniz

Merhabalar

Bütçeniz yüksek ise kaliteli en iyi anticheat olan poları öneririm.

Orta bir ücrete sahip vulcan ve ücretsiz olan Grimac yi kullanmanız ise onerimdir.

aynı anda polar ve vulcan kullanabilirseniz kuş uçmaz XD

Şahsen
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanıyorum. Gayet memnunum, eğer merak edersen 1 haftalık deneme sürümünü alabilirsin.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
,
,
eklentilerini kullanmanızı öneririm.

Ücretsiz olan
adlı eklenti yeterli ama ücretli olanlar kadar verim alırmısınız bilemiyorum.

Peki bu korumaları kullanan sunucular varmı?

AAC adlı eklentiyi SonOyuncu hala güncell olarak kullanmakta ve TR genelinde +40 sunucuda da birebir bunu kullanıp belirli bir noktaya kadar koruma sağlayan sunucuları gördüm. bunun dışında SpartanAC adlı eklentiyi CraftRise 2020-21 yıllarına kadar bu eklentiyi kullanıp eklenti sahibine geri dönüş yapmış bunu ekelntinin güncelleme notlarında CraftRiseye teşekkür etmesinden anlayabilirsiniz.

Vulcan ve AACyi kullandım ve doğrudan diyebilirim ki bu eklentiler bir noktaya kadar ek uğraş gerektirmeyecek şekilde sunucunuzu koruyacaktır. SpartanAC kullanan sunucularında bu güne kadar büyük bir hile sıkıntısı yaşadığını görmedim.

Stok paket sattığım zamanda eklenti paketlerinde Negativity ac yi paketlerimde kullandım ve bağlangıç sunucuları için gerçekten yeterli olduğunu söyleyebilirim.

Doğrudan kullanmamış olsam da Polar ve Karhu gibi eklentiler övülüyor onları da deneyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl