Hikayelerimizde hangi modları kullanalım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berat4124
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 34

berat4124

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
45
Minecraft
berat4124

Discord:

erzincan_merkezi

evet canlar biliyorsunuz serimiz başladı ama birsürü görüntü ve mod şikayeti geldi hepsinde yorumlar yazıldı flashback modunu kurdum ama diğerleri tam olarak anlatamadı derdini o yüzden bu konuda sizin bizden istediğiniz shader texture pack mod vs vermenizi istiyoruz

shader çok garip durmasın sade ama tatlı dursun isterim tabi sizde isterseniz

texture pack ve modların adlarını düzgün bir şekilde bana iletin hemen halledeyim

Teşekkürler

hay maşşallah 0 cevap

flashback mod iris mod ve lamb dynamic lights kullanın hayal ettiğiniz havayı vereecklerdir.

flashback mod iris mod ve lamb dynamic lights kullanın hayal ettiğiniz havayı vereecklerdir.
bu nezih zamanda bana cevap vermeye lütfettiğiniz için teşekkürler flashback ve iris indirdim saten lamb dynamic lights indiriyorum hemen

Shader Olarak Solas kullanabilirsin severek kullanıyorum yıllardır TexturPack Olarakta Yıllardır BareBones kullanıyorum sade güzel bir pack çekeceğin hikaye türüne temasına göre shaderi ve texturu değiştirsen tabi daha iyi olucaktır

Shader Olarak Solas kullanabilirsin severek kullanıyorum yıllardır TexturPack Olarakta Yıllardır BareBones kullanıyorum sade güzel bir pack çekeceğin hikaye türüne temasına göre shaderi ve texturu değiştirsen tabi daha iyi olucaktır
Barebones çok güzel pack yıllardır değiştirmedim

ozaman barebones yüklüyom shader yüklü saten ikisi uyumlumu bakıyorum şimdi çekim yapıyoz

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl