HIGHPİXEL |Açılış 15.2.2021| Karanlık Diyar | Büyülü Tarla | Büyülü Çapa | Platon | Kara Enerji | Meslek, Market | Büyücü Gandalf | Büyülü Metal | ✔

Sunucu hakkında düşünceniz

• Kullanılan toplam oy
    23

| BeyazPolis |

Yaratık Tuzağı: Çalışıyor
Elmaslar
534
Minecraft
BeyazPolis

Discord:

BeyazPolis#1044

55O66S.png
55ObIf.png
55O4mG.png

sistem.png

Sunucu açılış tarihi : 15.2.2021
İletişim : BeyazPolis#1044
Yapımcılar : BeyazPolis | JandarmaBey
Sunucuya erken katılmak için iletişim adresinden
bize ulaşmak gerekir​

Son düzenleme:
Sunucu hakkında yorumlarınızı bekliyoruz, sunucunun gelişme sürecini discordumuza gelerek takip edebilirsiniz :-)

Sistemler ciddi derece güzel faction'a türkiyede yeni bir tarz getirmişsiniz, ancak bu sistemlerin Türkiye'de pek başarılı olabileceğini düşünmüyorum sistemleriniz mükemmel ama dediğim gibi Türkler bu tarz şeylere pek alışkın olmadıkları için ilk başta ses getireceğini pek düşünmüyorum ama ilerleyen zamanlarda başarılı olacağınıza adım gibi eminim.

Sistemler ciddi derece güzel faction'a türkiyede yeni bir tarz getirmişsiniz, ancak bu sistemlerin Türkiye'de pek başarılı olabileceğini düşünmüyorum sistemleriniz mükemmel ama dediğim gibi Türkler bu tarz şeylere pek alışkın olmadıkları için ilk başta ses getireceğini pek düşünmüyorum ama ilerleyen zamanlarda başarılı olacağınıza adım gibi eminim.
Yorumun için teşekkür ederim, türkiyeye kendi tarzımızla faction'ı tanıtmak için elimizden geleni yapacağız, sonunu düşünen kahraman olamaz :-)

Son düzenleme:

Ülkemizin ender kaliteli sunucularından birisine benziyor. Bence bu sunucu gerçekten tutacak. Şimdiden sunucunun açılışını iple çekiyorum ;)
Teşekkür ederim yiğitciğim, umarım sunucumuzu ziyaret edersin :melek:

Java bilginizle eşsiz sistemler eklemişsiniz. Tasarım zaten mükemmel onda on sunucu.​

Son düzenleme:
Sunucu güzel ama konu tasarımını kim yaptıysa gözümün vefat etmesini sağladı, hakkımı helal etmiyem (!)
Konu tasarımını ozel olarak yaptırdık, yapımcılar olarak gayet beğendik efendim, siz yinede sunucuyu eleştirin :melek:

Güncelleme #2

Profil Sistemi eklendi.
Edit sistemi açıkları giderildi.
Edit sistemi performansı arttırıldı

RPG tarzı bir faction sunucusu olmuş. Elinize sağlık.

Sistemler çok güzel, şevkini kırmak istemem fakat Türk Minecraft kitlesinin pek ilgi göstereceğini düşünmüyorum. Türkiyede bildiğin gibi op skyblock gibi türler oynanıyor. Yinede güzel bir proje, bir geliştirici olarak güzel bir referans olur senin için. Sunucu Açıldığında bende orada olacağım :))

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl