Onuda tutorailslarda falan baktım. Hep rankprices.yml ile basit bir ayarı var. Ben yaptım /rankup yazınca bir sürü şey falan çıkıyor. Aşırı karışık + olmuyor. Bende ranksprices.yml diye bişey yok rank.yml var ondada hata işte :DPeki ya PaidRanks?
denemelik portlu açıyorum.sunucu hostingin nedir?
portlu sunucularda hata verir çünkü sunucunun asıl dili türkçedir. Pluginlerin stabil çalışması için ingilizce dili gerekiyordenemelik portlu açıyorum.
cidden bir tavsiye bütün pluginlerin güncel sürümünü kullanmaya calis ve sira sira düzenli olarak git yani bastan sona paketini tekrar yaparak gerekli pluginleri kullanmani oneririm basarilardenemelik portlu açıyorum.
O zaman sunucu mu satın almayalıyım? Başka yolu var mıdır :Dportlu sunucularda hata verir çünkü sunucunun asıl dili türkçedir. Pluginlerin stabil çalışması için ingilizce dili gerekiyor
Paketi sıfırdan yapıyordum hepsi güncel. Sitelerinden en güncelini indirdim.cidden bir tavsiye bütün pluginlerin güncel sürümünü kullanmaya calis ve sira sira düzenli olarak git yani bastan sona paketini tekrar yaparak gerekli pluginleri kullanmani oneririm basarilar
hamachi var benim daha onceki eski sunucum oyleydi sorun yoktu yani :D[DOUBLEPOST=1507836096,1507836059][/DOUBLEPOST]O zaman sunucu mu satın almayalıyım? Başka yolu var mıdır :D
bazen bir pl baska bir plyi bozabiliyor.Paketi sıfırdan yapıyordum hepsi güncel. Sitelerinden en güncelini indirdim.
yabancı dilli bir bilgisayara ihtiyacın var. Ya bilgisayar dilini değiştir ya da sv satın al :DO zaman sunucu mu satın almayalıyım? Başka yolu var mıdır :D
Çalışıcak bir plugin yok mudur türkçe dilde :Dyabancı dilli bir bilgisayara ihtiyacın var. Ya bilgisayar dilini değiştir ya da sv satın al :D
Çalışıcak bir plugin yok mudur türkçe dilde :D
:D öyle bir düşünce yokÇalışıcak bir plugin yok mudur türkçe dilde :D
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!