Hey sen! 100 ₺ kazanmak ister misin? O zaman tıkla ve 100 ₺ kazan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RebelZone

Anam! Lav Yaktı Beni
Elmaslar
1.680
Giriş Bölümü

Şu anda birçok kişi konu başlığından dolayı geldi. Bu başlık birçok kişinin herhangi bir yerde yaptığı taktiktir. Yani sadece kişiyi içeriye alır ama hiç bir şey kazanamaz. Bazen kaybedebilir bile. Her neyse zaten birazdan konumuzda bunları anlatacağız. Umarım güzel bir gün geçirirsiniz. O zaman ''HEY SEN 100 TL KAZANMAK İSTER MİSİN? O ZAMAN TIKLA VE KAZAN!'' konumuz başlasın!

1565779865374.png

Prim yapmak

Prim eskiden para ile sık duyulan bir kelimeydi. Şu anda genellikle sosyal medya'da çok fazla duyuyoruz. Zaten Youtube Türkiye izliyorsanız yorumlara bakınca yorumların yüzde doksanı (%90) genellikle prim yapmaya çalışıyor. Aslında abone kazanıyorlar ama boş abone. Yani sana abone olan kişi birkaç gün sonra bırakmasa bile genellikle izlemez. Sadece prim böyle olmaz sen normalde sevmediğin kişiyi bir paylaşımında seviyor gibi göstermen bile takipçi kazanmanı sağlar. Youtube Türkiye'de diss atma olayı olmuştu aslında biz hiç bir şey kaybetmedik ama onlar kazandı. Umarım ilerleyen yıllarda bu prim durumu sosyal medyadan yavaş yavaş kalkar...

1565779891644.png

Bana göre sosyal medyada diss şu şekilde oluyor genellikle;

A ve B genellikle çok iyi arkadaş olmaya başlarlar.
A ve B aynı sayıda takipçiye sahiplerdir.
A'nın takipçisi hızla artar fakat B'nin takipçisi yavaş yavaş artmaya başlar.
B yavaş yavaş kıskanmaya başlar. A ise biraz havalanmaya başlar.
Birkaç ay sonra...
A
çok fazla kitleye hitap ettiği için artık B dayanamaz ve sosyal medyadan kargaşa çıkartmaya çalışır.
Daha sonra sosyal medya kullanıcıları bir taraf tutar ve destekler.
A ve B çok fazla büyümeye başlarlar ve yavaştan araları iyi olmaya başlar.
Birkaç ay sonra...
A
ve B barışır ve arkadaş olurlar.
Yeniden A ve B takipçi sayısı olarak fırlar.
Ve sosyal medya kullanıcıları hiç bir şey kazanmaz.

1565779913687.png

Peki diss nedir?

Diss kelimesini son günlerde zaten çok fazla duymuşsunuzdur. Rap gündemi baya karışmıştı...
Hmm, peki diss belkide rapten çıkmış olabilir mi? Evet rapçiler birbirlerine diss atarak sözleriyle kapışır ve genellikle kazananı olur.
Türkiye'de yazı ve sözle bir veya birden fazla kişiye yazılan sözlerdir. Diss kelimesi İngilizce olan Dissrespect kelimesinden gelmektedir. Dissrespect'in Türkçe anlamı ise saygısızlık ve kabalık olmaktadır. Aslında bir kişi diss atınca bizde bir şey kazanmıyoruz peki niye birisi bir şey söyleyince direkt taraf tutuyoruz ki? ( Genellikle )
Bana göre çok saçma işini iyi yapanı destekle ve tarafsız olmak istiyorsan asla birisini çok fazla destekleme...

Dostlarım bu konu ile görüşlerinizi iyi bir şekilde yazabilirsiniz.
Lütfen küfür, saygısızlık, hakaret veya kavga çıkartacak yorumlar yazmayınız.
Sizleri seviyorum. :)

Moderatör tarafından düzenlendi:
Giriş Bölümü

Şu anda birçok kişi konu başlığından dolayı geldi. Bu başlık birçok kişinin herhangi bir yerde yaptığı taktiktir. Yani sadece kişiyi içeriye alır ama hiç bir şey kazanamaz. Bazen kaybedebilir bile. Her neyse zaten birazdan konumuzda bunları anlatacağız. Umarım güzel bir gün geçirirsiniz. O zaman ''HEY SEN 100 TL KAZANMAK İSTER MİSİN? O ZAMAN TIKLA VE KAZAN!'' konumuz başlasın!

Ekli dosyayı görüntüle 86618

Prim yapmak

Prim eskiden para ile sık duyulan bir kelimeydi. Şu anda genellikle sosyal medya'da çok fazla duyuyoruz. Zaten Youtube Türkiye izliyorsanız yorumlara bakınca yorumların yüzde doksanı (%90) genellikle prim yapmaya çalışıyor. Aslında abone kazanıyorlar ama boş abone. Yani sana abone olan kişi birkaç gün sonra bırakmasa bile genellikle izlemez. Sadece prim böyle olmaz sen normalde sevmediğin kişiyi bir paylaşımında seviyor gibi göstermen bile takipçi kazanmanı sağlar. Youtube Türkiye'de diss atma olayı olmuştu aslında biz hiç bir şey kaybetmedik ama onlar kazandı. Umarım ilerleyen yıllarda bu prim durumu sosyal medyadan yavaş yavaş kalkar...

Ekli dosyayı görüntüle 86619

Bana göre sosyal medyada diss şu şekilde oluyor genellikle;

A ve B genellikle çok iyi arkadaş olmaya başlarlar.
A ve B aynı sayıda takipçiye sahiplerdir.
A'nın takipçisi hızla artar fakat B'nin takipçisi yavaş yavaş artmaya başlar.
B yavaş yavaş kıskanmaya başlar. A ise biraz havalanmaya başlar.
Birkaç ay sonra...
A
çok fazla kitleye hitap ettiği için artık B dayanamaz ve sosyal medyadan kargaşa çıkartmaya çalışır.
Daha sonra sosyal medya kullanıcıları bir taraf tutar ve destekler.
A ve B çok fazla büyümeye başlarlar ve yavaştan araları iyi olmaya başlar.
Birkaç ay sonra...
A
ve B barışır ve arkadaş olurlar.
Yeniden A ve B takipçi sayısı olarak fırlar.
Ve sosyal medya kullanıcıları hiç bir şey kazanmaz.

Ekli dosyayı görüntüle 86620

Peki diss nedir?

Diss kelimesini son günlerde zaten çok fazla duymuşsunuzdur. Rap gündemi baya karışmıştı...
Hmm, peki diss belkide rapten çıkmış olabilir mi? Evet rapçiler birbirlerine diss atarak sözleriyle kapışır ve genellikle kazananı olur.
Türkiye'de yazı ve sözle bir veya birden fazla kişiye yazılan sözlerdir. Diss kelimesi İngilizce olan Dissrespect kelimesinden gelmektedir. Dissrespect'in Türkçe anlamı ise saygısızlık ve kabalık olmaktadır. Aslında bir kişi diss atınca bizde bir şey kazanmıyoruz peki niye birisi bir şey söyleyince direkt taraf tutuyoruz ki? ( Genellikle )
Bana göre çok saçma işini iyi yapanı destekle ve tarafsız olmak istiyorsan asla birisini çok fazla destekleme...

Dostlarım bu konu ile görüşlerinizi iyi bir şekilde yazabilirsiniz.
Lütfen küfür, saygısızlık, hakaret veya kavga çıkartacak yorumlar yazmayınız.
Sizleri seviyorum. :)

Kanka sen A ol ben B olayim, yavaş yavaş yükselerek gitmek daha iyidir benim için.

Müthiş bir konu olmuş, başarılarının devamını dilerim.<3

100 liramı isterim kırik beyt değildir inş iban atıyorun.

100 TL'de iyi para .

Bir kanal açın. Bu kanala dizi tanıtımlarını yükleyin. 2-3 ay sonra 1.000 abone ve 500.000 izlenmeniz olacak. ( Şahsen denedim ve gördüm :D )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl