casper1655
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 5
Discord:
Hamza Eser#6628
Hamza Eser#6628
Hamza Eser#6628
Skripti Yapılamazmı ? Olsa İyi Olurbu plugin varDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Alpho320#9202
Buyur:Ben Kurucuyum Bazi Kişiler B enim ismimle şifremi tahmin edip giriyolar. ne kadar değiştirsemde giriyorlar. Bana Bi koruma Lazım Benim Pc Min İp Adresinden Girilsin Sadece O Hesaba.
on join:
if player is "Kurucu İsim":
if {ilkkontrolip} is not set:
set {ilkkontrolip} to true
set {kontrolip::%player's ip%} to player's ip
kick player due to "&aHesap kaydedildi!"
else:
if {kontrolip::%player's ip%} is player's ip:
stop
else:
kick player due to "&cKurucu hesabından giremezsiniz!"
Hamza Eser#6628
Teşekkürler !Buyur:
Skripti yükledikten sonra bir kez girip çıkın artık sizin ipnizden başka hiç kimse giremez.Skripti hangi sunucuya kuruyorsanız ve o sunucu bungeecord ise spigot veya craftbukkit config'inden bungeecord ayarını true yapın.Kod:on join: if player is "Kurucu İsim": if {ilkkontrolip} is not set: set {ilkkontrolip} to true set {kontrolip::%player's ip%} to player's ip kick player due to "&aHesap kaydedildi!" else: if {kontrolip::%player's ip%} is player's ip: stop else: kick player due to "&cKurucu hesabından giremezsiniz!"
Skript alıntıdır.
Hamza Eser#6628
Çözülmedi Benide Alıyor Kurucunun Hesabına Giremezsin Diye !Buyur:
Skripti yükledikten sonra bir kez girip çıkın artık sizin ipnizden başka hiç kimse giremez.Skripti hangi sunucuya kuruyorsanız ve o sunucu bungeecord ise spigot veya craftbukkit config'inden bungeecord ayarını true yapın.Kod:on join: if player is "Kurucu İsim": if {ilkkontrolip} is not set: set {ilkkontrolip} to true set {kontrolip::%player's ip%} to player's ip kick player due to "&aHesap kaydedildi!" else: if {kontrolip::%player's ip%} is player's ip: stop else: kick player due to "&cKurucu hesabından giremezsiniz!"
Skript alıntıdır.
Alpho320#9202
IP'ni değiştirmiş olmalısın skripti güncelledim şöyle kullan:Ç
Çözülmedi Benide Alıyor Kurucunun Hesabına Giremezsin Diye !
command /sıfırla:
permission: OP
trigger:
delete {ilkkontrolip}
delete {kontrolip::*}
send "&6Başarıyla sıfırladın!" to executor
on join:
if player is "Kurucu İsim":
if {ilkkontrolip} is not set:
set {ilkkontrolip} to true
set {kontrolip::%player's ip%} to player's ip
kick player due to "&aHesap kaydedildi!"
else:
if {kontrolip::%player's ip%} is player's ip:
stop
else:
kick player due to "&cKurucu hesabından giremezsiniz!"
Hamza Eser#6628
deneyeyimIP'ni değiştirmiş olmalısın skripti güncelledim şöyle kullan:
Böylelikle ip adresin değişince sıfırlayıp tekrar girebilirsin (Komutu konsoldan yaabilirsin).Kod:command /sıfırla: permission: OP trigger: delete {ilkkontrolip} delete {kontrolip::*} send "&6Başarıyla sıfırladın!" to executor on join: if player is "Kurucu İsim": if {ilkkontrolip} is not set: set {ilkkontrolip} to true set {kontrolip::%player's ip%} to player's ip kick player due to "&aHesap kaydedildi!" else: if {kontrolip::%player's ip%} is player's ip: stop else: kick player due to "&cKurucu hesabından giremezsiniz!"
Hamza Eser#6628
Kod:on join: if player is "Takma adın": if "ip of player" isn't "IP adresin": kick player due to "Sen kurucumusun hıyar ?"
ikiside olmuyor mlfIP'ni değiştirmiş olmalısın skripti güncelledim şöyle kullan:
Böylelikle ip adresin değişince sıfırlayıp tekrar girebilirsin (Komutu konsoldan yazabilirsin).Kod:command /sıfırla: permission: OP trigger: delete {ilkkontrolip} delete {kontrolip::*} send "&6Başarıyla sıfırladın!" to executor on join: if player is "Kurucu İsim": if {ilkkontrolip} is not set: set {ilkkontrolip} to true set {kontrolip::%player's ip%} to player's ip kick player due to "&aHesap kaydedildi!" else: if {kontrolip::%player's ip%} is player's ip: stop else: kick player due to "&cKurucu hesabından giremezsiniz!"
ip adresimi yazmam rağmen giremiyorum halaKod:on join: if player is "Takma adın": if "ip of player" isn't "IP adresin": kick player due to "Sen kurucumusun hıyar ?"
Hamza Eser#6628
AloneX#1832
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!