hesabıma giremiyorum kayıt ip si ile hesabı geri alabilirmiyim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Resul_1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 430
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Resul_1

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
resulkral
Merhaba hesaba giremiyorum galiba çalındı bilmiyorum çekilişten kazandım gönüllü olarak veriyorlar dedi ama hesaba hiç girilmemişti hypixelde bile tek skywars oynamış ondada 3kill almış heralde bırakmıştır minecraft oynamayı nasıl alabilirim hesabı

Hesaba giremiyorsan ilk mailden geri almışlardır veya mojang banlamıştır.Bu durumda yapabileceğin birşey yok çekilişlere güven olmaz.

Hesaba giremiyorsan ilk mailden geri almışlardır veya mojang banlamıştır.Bu durumda yapabileceğin birşey yok çekilişlere güven olmaz.
ama banlanmış olamaz ben başka skin kullanıyordum hesaba tekrar baktım sonra skin değişmişti bide adam galiba oynamıyor bile çünkü alsaydı çook önceden alırdı daha bu gün aldı

ama banlanmış olamaz ben başka skin kullanıyordum hesaba tekrar baktım sonra skin değişmişti bide adam galiba oynamıyor bile çünkü alsaydı çook önceden alırdı daha bu gün aldı
Belli etmemek için yapmış olabilir veya ilk mail sende değilse biri çalmış olabilir geri alman zor.

ama yenede kayıt ip ini biliyorum onla alma şansım yokmu belki biri çalmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl