Herseyi Degisen Pre

Bana Herşeyi Değişen Pre Vere Bilirmsiin

• Param Var Belki Ala Bilirim

Oy: 0 0,0%
  • Param Yok olsaydı alırdım

Oy: 0 0,0%
  • Hayır

Oy: 1 100,0%

• Kullanılan toplam oy
    1
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esgeresgerov2005

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
12
Minecraft
FearLessPvP

Discord:

xFearLess#8381

Merhaba Değerli MC-TR Ailesi.
Benim sizden bir isteğim olucaktır
Lütfen Bana Herşeyi Değisen PRE Verece Bilirmisiniz.
Ben azeriyim diye hic prem olmadı.(Ve tabiki param olmadığı için)
Şimdi söyliceksiniz kim sana pre verir sen hiç tanınmıyorsun bile
Ama ben MC-TR ailesine inanıyorum
Bakın ben hiç kimseyi zorlamıyorum almayı zorlayamamda
Lütfen eger alacak ADAM varsa özelden bana yazsın

Cidden hala kaldı mı böyle insanlar diye soruyordum kendime,varmış. Bu şekilde aradağını bulmaya çalışmak doğru değildir. Parasızlık değil. Harçlıklarını biriktirip uygun fiyata sitelerden satın alabilirsin. Bu şekilde insanlardan medat umman doğru değil.

Cidden hala kaldı mı böyle insanlar diye soruyordum kendime,varmış. Bu şekilde aradağını bulmaya çalışmak doğru değildir. Parasızlık değil. Harçlıklarını biriktirip uygun fiyata sitelerden satın alabilirsin. Bu şekilde insanlardan medat umman doğru değil.
tmm da ben azeriyim turk sitelerden alamiyom

Şimdi dostum ben Azeriyim, Türk sitelerinden alamıyorum diye bir şey yok. İnsanlardan ücretli bir şeyi ücretsiz ummaktan vazgeçilmesi gerek. Şimdi param olmadığı için yazmışsın. Zaten yaşın büyük olsaydı illaki alırdın. Demek ki yaşı küçük bir kardeşimizsin. İnternet üzerinde premiumlar o kadar pahalı değil. Harçlıklarını biriktirerek alabilirsin. Kredi kartı ile satanlar mevcut. Harçlıklarını biriktirip annene kredi kartın ile şuradan şunu alsak bende sana parasını ödesem olur mu diye ricada bulunabilirsin. Abin/Ablan var ise onlardan da ricada bulunabilirsin. Azerbaycan da ininal kart var mıdır ? bilmiyorum. Var ise ininal kart ile alabilirsin.

"Emek olmadan yemek olmaz." tamda buraya uygun bir söz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl