HersCraft & Play.HersCraft.Pw & 16 Adet Rütbe & Özel Sistemler & Kasa Açma & Koylu Takas & Ticaret Sistemi & Boss & 1WS1 & 7/24 Kusursuz Destek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda bir konu açıp oradan tasarımcı ve pluginer bulmanı öneririm.Başarılar.

Forumda bir konu açıp oradan tasarımcı ve pluginer bulmanı öneririm.Başarılar.

Bu işi zevk için yapıyorum cidden.
Metin2 serverim var 2000 online li öyle bakmaya girdim :)

Bu işi zevk için yapıyorum cidden.
Metin2 serverim var 2000 online li öyle bakmaya girdim :)

Eğer öyle bakmaya girdiyseniz sunucunuz zaten ömürlük bir sunucu değil, oyuncuların verdiği emeği garanti vermeden boşa çaba sarf etmelerini sağlayan sunucular kuruyorsunuz. Eğer "200, 300 veya 1000 gibi" lafın paraysa o zaman bu kadar basit bir sunucu yapmazdın sanırım birazda hava atma çabasındasın. Neyse görüşlerim bunlar sunucu ÇÖP.

abi eve köpek lazımmı sunucuya veya gelene gecene havlarım buılderım 17 yaşındayım 20cm boyunda çavuşum var emrinize amadeyim. iletişim discord TahaESGN#1509

Eğer öyle bakmaya girdiyseniz sunucunuz zaten ömürlük bir sunucu değil, oyuncuların verdiği emeği garanti vermeden boşa çaba sarf etmelerini sağlayan sunucular kuruyorsunuz. Eğer "200, 300 veya 1000 gibi" lafın paraysa o zaman bu kadar basit bir sunucu yapmazdın sanırım birazda hava atma çabasındasın. Neyse görüşlerim bunlar sunucu ÇÖP.
Kastamonu Merkez'deyim Buyurun Misafirimiz Olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu'da Kendi Sitem
Vinç,İnşat,Ticaret,Nakliyat,Uzmanlaşmış Geri Döünşüm.
Buyun Her Zaman Kapım Sizlere Açık.
Hava Atma Çabasına Girmiyorum.
Olanları Söylüorum :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

abi eve köpek lazımmı sunucuya veya gelene gecene havlarım buılderım 17 yaşındayım 20cm boyunda çavuşum var emrinize amadeyim. iletişim discord TahaESGN#1509
Discord Kullanmıyorum Daha Farklı Yerden Konuşalım İstersen.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Geliştirelebilir ama emek harcanmış. Başarılar.
Teşekür eder iyi günler dilerm.

Ortada emek var ama geliştirelebilir.

Sunucu fena değil konu geliştirilebilir başarılar dilerim.

Konu düzeni biraz kötü.. geliştirilmeli server güzele benziyor

Kalbinizi kırmak istemiyorum ama sunucu tutmaz bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl