[HeroCraft] - 1.8 Ve Üstü Premiumsuz Faction!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan [Youtube]KW
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.424

[Youtube]KW

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Bugün Size Namı Değer
HeroCraft'ı
Tanıtacağım

HeroCraft Daha Yeni Açılmış BetaCraft Gibi Serverlerin Kullandığı Pluginlerin Benzerini Kullanır.Çünkü Kalite İçin Emek Gerekir,Çaba Gerekir.Zorlasalarda Factionları Büyük Serverlerinkinin Aynısı Olmaya
Başladı.Kalite Kokusu Burnunuza Gelmiştir.Çünkü İp'i Altta! Kişimiz Az İşimiz Tam Olsun Sloganıyla Yola Çıktık.

Warp Lapis :

Warp Lapis Önemli Bir Yerdir,Tüm Factionlarda Öyle.Ozaman Buranın Factionu Betacraft Vb. Serverlerle Aynı!
Yanılıyorsunuz,Onlara Az da Olsa Bir Eklentiyle Fark Atmış Durumda,9 Lapis Kazıldıgında Oto. Lapis Block Veriyor.Ve Lapis Kasmanız Biraz Da Olsun Keyifli Sürüyor.

Resim :

GB2o3V.png

Warp Edit:
Warp Edit'den Dileğince,İstediğince,Sayısızca Kasa Açabilirsin,Bu Durum Birazda Çaba Sarfetmekle Olur,Bu Yüzden Obsidyen,Yosun Taşı Kasarak Anahtar Elde Etmelisiniz! Ya Sabır Gereklidir,Bu Kasaların İçinden P1-P5 Arası Setler Çıkabilir.Ben Açtım Cıktı Ve Cok da Güzel Şeyler Dedi.

Resim:

Br6DyG.png

Arena:
Bir PvP'ci İçin Faction Son Sıradan Sıkıcı Bir Oyundur,Bu Oyuna Bir ARENA Eklenmeliydi,Tüm Serverlerde Bulunan Arena Bu Serverdede Var.Arenası Gerçekten Bir Okadar Büyük Ve Zarifdir.Bir PvP'ci KlanPvP Oyununu Sevmezse Olurmu Olmaz! (Her Kişi Kendine Göre Kararlar Verebilir,Ben Tanıtım İçin Dedim.)

Resim:

nRmLyg.png

Market:
Bir Factionun Vzgeçilmezi Tabikii de Markettir.Market Oyuncuların(Player) Eşya Almasını KlanEvi PvP Aletleri Vb. Almamıza Yarar,Çok Bir Özelliği Olmasa da Burdan İstediğimiz İtemi İstediğimiz Zaman Alabilirz.

Resim :

oj8rqk.png

İP Adresi : Herocraft.batihost.com
Kapasite : 50
Hosting : Batihost
Bir Sorununz ve Sıkıntınız Olursa Yetkililere Bildiriniz.

By KWinnerYT.

alım varmı ?

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl