Anı Herobrine gerçek sanan gencin dramı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yasinto5709

Hey Dostum! Barış Getirmeye Geldik.
Elmaslar
123
Minecraft
Yasinto5709

Discord:

yasindev

kardeşimle minecraft oynuyorduk yaşımız 10 falan ozamanlarda bu herobrine (gerçek %100 full orjinal) tarzı videolar çok popülerdi işte bi ara kuzenlerim bize geldi biz yine kardeşimle oynuyorduk kuzenim işte herobrine nicki ile girdi farketmedik işte ormanları falan yakmaya başladı bizim haberimiz yok tabi korktuk ama lav falan vardır diye düşündük sonra evimiz patladı kardeşim şaka yapıyor sandım ona kızdım (küstü gitti gönlünü sonradan aldım :D ) işte tek devam ediyordum yeni ev yaptım falan madene indim döndüğümde evimi yakan steve skinli herobrine nickini görünce alt + F4 bastım sonra kuzenime anlatmaya gidiyordum oda ne laptop ekranında benim ev elinde çakmak güzelce bi kavga ettik ( dayak yedim o büyüktü ) buda böyle bir anıydı :D iyi forumlar mctr ailesi.

Yazı yazacak bir şey bulamayınca konu açan yasinto :d

eskiden minecraft mağaralarında gördüğüm her beyaz noktayı herobrine zannederdim :D

Abi harbi bak bir dönem vardı Herobrine ile ilgili çok şey dönüyodu korkutuyodu adamı baya

Bende yapmıştım küçükken bu şakayı. :D

Man, that Minecraft Herobrine scare by your cousin was legendary! Those gaming memories really stick
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
you, don't they?

Son düzenleme:
Küçükken korkmuyor değildik zamanla korkumuzu yendik ve beraberinde aslında abartılacak bir yanı ve havası olmadığını gördük

Minecraft Herobrine scare by your cousin was legendary!

herobrineyi hic umursamiyordum la ben umrumda degildi inanmiyordumda jdjdjd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl