Dark_4
Zombi Geldi, Beni Yedi
- Elmaslar
- 110
- Minecraft
- Dark_4
Discord:
Evoshi Hatake#6144
Evoshi Hatake#6144
command /gmsherkes:
permission: herkese.gm
trigger:
loop all players:
set gamemode of loop-player to survival
Evoshi Hatake#6144
OlmadıTest etmedim, ama bence çalışır.Kod:command /gmsherkes: permission: herkese.gm trigger: loop all players: set gamemode of loop-player to survival
Skript sürümün nedir?Olmadı
execute console command "gm 0 %loop-player%"Evoshi Hatake#6144
Yine OlmadıSkript sürümün nedir?
set gamemode... ile başlayan satır yerine
execute console command "gm 0 %loop-player%"
yazıp tekrar dener misin?
Bu durumda ya skript hatalıdır ya da senin Skript sürümün eski. Yazdığım Skript hatalı mı? veya doğru şekilde test ettiğine emin misinYine Olmadı
Evoshi Hatake#6144
Hayır Peki Bununla İlgili Yapabileceğimiz Bir Plugin Varmı Mesela Atıyorum O Pluginle AyarlanabilecekBu durumda ya skript hatalıdır ya da senin Skript sürümün eski. Yazdığım Skript hatalı mı? veya doğru şekilde test ettiğine emin misin
Buna özel olarak yapılmış bir plugin olacağını sanmam.Hayır Peki Bununla İlgili Yapabileceğimiz Bir Plugin Varmı Mesela Atıyorum O Pluginle Ayarlanabilecek
command /gmsherkes:
permission: herkese.gm
trigger:
loop all players:
set loop-player's gamemode to survival
Arkadaşlar Forumdan Başka Yardım Edecek Kimse Yokmu?
Evoshi Hatake#6144
Yapmaya Çalıştığım O Değil :)server.properties ayarlarından gamemod creative olabilir survival'a alın.
Neyse Yardımlarınız İçin Teşekkür Ederim Arkadaşlar Başka Bir Çözüm Bulmaya Çalışacağım
Evoshi Hatake#6144
Buyrun Hatayı Buraya Bıraktım Kusura Bakmayın Geç Oldu Biraz.Arkadaşın skriptini deneyip aldığın hataları bize atarsan sorunu çözmemize daha çok yardımcı olabilirsin.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!