Herkese Selamlar Ben Yiğit!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan why_shiro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.855
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi güzel her şey fakat zamanında belirli bir nedenden dolayı ayrıldın yazarlıktan. 2 hafta kalıp ayrıldın diye hatırlıyorum. Şimdi ne değişti?
Elbette o konuya bir açıklık getireyim.

Birincisi ve en önemli sebep, üniversite sınavımın olmasıydı. Üniversite sınavım bittiği için tekrardan başvuru yapıp ekibe tekrardan katıldım.

İkincisi, yazar ekibi yanlış yönetiliyordu. Yakın zamanda yazarların da sorunlarını dinleyeceğim.

Üçüncüsü, yazarları yazı yazmaya teşvik edecek herhangi bir şey yoktu. Şu anda bir uygulama var ama ne kadar kişi bundan memnun tartışılır. İncelemeye aldığım zaman öğreneceğiz.

Birincisi ve en önemli sebep, üniversite sınavımın olmasıydı. Üniversite sınavım bittiği için tekrardan başvuru yapıp ekibe tekrardan katıldım.
Bunu bana hiç söylemedin.

İkincisi, yazar ekibi yanlış yönetiliyordu. Yakın zamanda yazarların da sorunlarını dinleyeceğim.
Hayır nesi yanlıştı acaba tek olmayan şey teşvik edici bir şey yok diye mi?

Üçüncüsü, yazarları yazı yazmaya teşvik edecek herhangi bir şey yoktu.
Ayrılmana sebebine bir şey diyemem, sadece yeni mevki teklifi gözünü boyamış gibi.

Kendini tanıttığın bir konunun bildirimini atarak ilgi çekemezsin, yaptıklarının veya yapacaklarının yazılı olduğu bir konuyu açmalısın. Bu hareketle insanlar sana karşı bir önyargı oluşturmaz, seni daha iyi tanır.

Umarım şevkini kaybetmezsin, başarılar.

@Lotfy bir adaş daha çıktı ha xd

"merhaba ben yiğit" adlı bildirimin ardından -görünürde- 20 gündür yaprak kıpırdamıyor, yok mu yeni tanışma konuları. :-)

Başarılar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl