Herkese Merhaba!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ÂgahMUTLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 485

ÂgahMUTLU

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
11
Merhaba sayın
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
üyeleri, ben Âgah foruma yeni katıldım. Forumu uzun zamandır takip ediyorum fakat üye olmamıştım. 1 yıldır belirli aralar ile bu forumu inceliyordum ve artık üye olmanın vaktinin geldiğini düşündüm ve artık sizlerleyim :)

Hoşgeldin kanka, burda iyi vakit geçireceksindir :)

Hoş geldin daim kalman dileği ile.

Hoşgeldin kanka, burda iyi vakit geçireceksindir :)
Vallaha azizim, MCTR resmi discord sunucusunda 5 dakika geçirdikten sonra artık bende öyle düşünüyorum. Hoşbuldum bu arada :)

Hoşgeldin aramıza forum ortamı zevklidir

Merhaba sayın
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
üyeleri, ben Âgah foruma yeni katıldım. Forumu uzun zamandır takip ediyorum fakat üye olmamıştım. 1 yıldır belirli aralar ile bu forumu inceliyordum ve artık üye olmanın vaktinin geldiğini düşündüm ve artık sizlerleyim :)
Forumumuza hoşgeldiniz. Her hangi bir yardıma ihtiyacınız olursa çekinmeden yazın.Her türlü yardımı yaparız.

Merhaba sayın
Forumda umarım keyifli vakit geçirirsin, aramıza hoş geldin :)

İlk olarak forumumuza hoş geldiniz. Güzel günler geçirmeniz dileğiyle iyi forumlar dilerim :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl