Çok Yanlış Anlamışsın :([DOUBLEPOST=1484165220,1484165164][/DOUBLEPOST]command /event:
permission: sk.event
permission message: &cBunu kullanmak için yetkin yok!
trigger:
execute console command "ss all %player% irongolem 1"
-------------------------------------------------------------------------------------
Olacagının Garantisini Veremem Ama Bi Dene
NOT:Serveri Bakıma Al
Ben Event Yapmak Bedavaya Vermek İçin istiyorum bu skripti parayla alması için değilSelam Dostum, Bu skript konusunda sana yardımcı olucaklarını düşünüyorum birde isterseniz size şöyle bir skript sunmak isterim. /spawner yazınca market açılıcak oradan alabilicekler. market'e koymakla ugraşmak istemiyorsanız.
Çok Yanlış Anlamışsın :([DOUBLEPOST=1484165220,1484165164][/DOUBLEPOST]
Ben Event Yapmak Bedavaya Vermek İçin istiyorum bu skripti parayla alması için değil
command /Golemevent [<integer>]:
trigger:
if player has permission "golem.event":
if arg 1 is not set:
message " Sunucuİsmi» &7Bu komutu kullanabilmek icin gerekli yetkiniz yok."
else:
broadcast " Sunucu İsmi» &6Yonetici %player%&7, herkese &6%arg 1% &7 tane IronGolem Spawner verdi!"
loop all players:
execute console command "ss IronGolem %loop-player% %arg 1%"
else:
message " Sunucu İsmi» &7Bu komutu kullanabilmek icin gerekli yetkiniz yok."
Hocam Bir Kaç Edit Yaptım kendi sunucuma göre yaptım teşekkür ederim.Kod:command /Golemevent [<integer>]: trigger: if player has permission "golem.event": if arg 1 is not set: message " Sunucuİsmi» &7Bu komutu kullanabilmek icin gerekli yetkiniz yok." else: broadcast " Sunucu İsmi» &6Yonetici %player%&7, herkese &6%arg 1% &7 tane IronGolem Spawner verdi!" loop all players: execute console command "ss IronGolem %loop-player% %arg 1%" else: message " Sunucu İsmi» &7Bu komutu kullanabilmek icin gerekli yetkiniz yok."
Yanlış anlamadıysam tabi olması lazım deneyip bana tekrar dönermisin
Rica ederimHocam Bir Kaç Edit Yaptım kendi sunucuma göre yaptım teşekkür ederim.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!