Bulundu herkese fc verme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.027
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arda

Konuşmak bedava, bana kodu göster! -Linus Torvalds
Elmaslar
650
Minecraft
JoneX

Discord:

ArdaK#6888

arkadaşlar /lc add [nick] [miktar] diyip istediğim oyuncuya fc verebiliyorum mesela /herkesefcver 10 yazınca herkese fc vermesini istiyorum yapılabilirmi?

Skript kodunu atarsan komut eklemesinde bulunabilirim veya bana bu fc nin variables olarak adını da verebilirsin.

arkadaşlar /lc add [nick] [miktar] diyip istediğim oyuncuya fc verebiliyorum mesela /herkesefcver 10 yazınca herkese fc vermesini istiyorum yapılabilirmi?
Kod:
command /herkesefcver [<number>]
    permission: op
    trigger:
        if arg 1 is set:   
            loop all players:
                execute console command "/fc ver %loop-player %arg-1%"
                send "&6FacTion &8► Herkese &aFC &&7%arg-1% miktar verildi." to loop-player
        else:
            send "&6FacTion &8► &7Kullanım: &a/herkesefcver <miktar>"

Merhaba, Sana yardımcı olalım.
Anladığım kadarıyla kredi gibi bir sistem istiyorsun, Discord adresimi ekle ben sana plugins olarak hazırlıyım 5-10 dakika içerisinde teslim ediyim, Skript sunucunu zorlar. Elrethien#9794

Merhaba, Sana yardımcı olalım.
Anladığım kadarıyla kredi gibi bir sistem istiyorsun, Discord adresimi ekle ben sana plugins olarak hazırlıyım 5-10 dakika içerisinde teslim ediyim, Skript sunucunu zorlar. Elrethien#9794
ama sunucun ıyıse ruhu bile duymaz :) skript zorlar derken aşırı fazla olunca tabi

ama sunucun ıyıse ruhu bile duymaz :) skript zorlar derken aşırı fazla olunca tabi
Fazla olduğu zaman doğal olarak sunucu açılmaz demek istedim ama tabii ki skript genel olarak kötü ben pek tavsiye etmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl