HERKESE 3 GÜNLÜK VİP !!Bozcraft.Keyubu.com|Boss|VahsiBati|Sanal Market|KöylüCoin|KlanTurnuva|Y.OPFaction|Eğlenceye Varmısın ?

Konu tasarımı kötü , buildler güzel gözüktü gözüme onun dışında işte normal bir Faction serveri Faction sevenler girebilir.

Konu Tasarımı: Kötü
Mapler Güzel
Sistemler İyi

Başarılar Diliyorum.

ilk öncelikle konu tasarımı berbat sunucu güzele benziyor başarılar.

Konu tasarımı değiştirilebilir, haritalar güzel, sistemler güzel umarım dilediğiniz yerlerden gelirsiniz. Başarılar!

server kapalı sanırım şu anda giriş yapılamıyor. birde server ismi bana çok tanıdık geldi, bir süre önce bu isimde piyasaya girilip baya zarar verilmişti. ismi yenimi aldınız merak ettim? server kurucusunun adı nedir?

Konu tasarımı değiştirilebilir, haritalar güzel, sistemler güzel umarım dilediğiniz yerlerden gelirsiniz. Başarılar!
Teşekkürler!
server kapalı sanırım şu anda giriş yapılamıyor. birde server ismi bana çok tanıdık geldi, bir süre önce bu isimde piyasaya girilip baya zarar verilmişti. ismi yenimi aldınız merak ettim? server kurucusunun adı nedir?
Server teknik bir aksaklıktan dolayı kapalı kaldıbirsüre isim 2017 yılından beri bana ait fakat patentli olmadığı için tamamen benim diyemiyorum
eğer zarar verildiyse bu bizimle alakalı değildir çünkü boz adı altında ilk defa Slow Hub kurduk. daha öncesi pvp idi

cevap için teşekkürler. bozcraft.com şeklinde bir dolandırıcı piyasayı dağıttı gitti de. neyse şu an denedim yine giremedim ama bilgin olsun

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl