Herkes üsttekine elmas versin GT yapalım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 20.450
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hak ile yapılmayan işin hakkaniyeti olmazmış. Bence kimse böyle bir konudan aldığı elmasla övünmez. Her zaman açtığınız konular ve yaptığınız işler ile övünün aldığınız elmaslar ile değil.

Selamin aleyküm elmasi duyunca geleyim dedim.

Hak ile yapılmayan işin hakkaniyeti olmazmış. Bence kimse böyle bir konudan aldığı elmasla övünmez. Her zaman açtığınız konular ve yaptığınız işler ile övünün aldığınız elmaslar ile değil.
Zaten burada kimse övünmüyor ? yani burada boş boş yorum atmayınız biraz bizi beni takip etseydin ve 600'e yakın mesajım bulunuyor hepsine bak hangisinde övünmüşüm.

Zaten burada kimse övünmüyor ? yani burada boş boş yorum atmayınız biraz bizi beni takip etseydin ve 600'e yakın mesajım bulunuyor hepsine bak hangisinde övünmüşüm.

Anlamlı söz yazayım elmas alırım demiştim, tepki aldım iyi mi :D

Görünüşe bakılırsa burada bir tartışma havası var. Bu havayı dindirmek için ne hakkında konuşmamız gerekiyor? :))

Herkes devam ettiğine göre o zaman ben sırada atılması gereken mesajı atıyorum ;)

Elmas : TAMAM

Eh akşamın bu saatinde daha mesaj atacak var mı? ;)
Yok, ama sabahları atcak kişiler var ?
Bu arada yukarda övünmek filan demişler amma burdaki mesajlarımı çıkarsanız ve diğer mesajlarıma bakarsanız ozaman övünmediğimi göstere bilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl