Admin OUa:
Hâlâ Zümrüt Bulamadım!
- Elmaslar
- 193
- Minecraft
- LifeLesS
Discord:
MrMistry#5436
MrMistry#5436
MrMistry#5436
Yorumunuz İçin Teşekkürler Bir Test Sunucusu Bir Bulabilsem!Güzel bir skript paylaşımı olmuş fakat görseller ile destekleseniz daha verimli olabilir iyi forumlar dilerim :)
maadenci
Kendi bilgisayarınıza sunucu kurabilirsiniz. Minecraft'a 2 sunucuya ise 1 GB ram vererek işimi hallediyorum.Yorumunuz İçin Teşekkürler Bir Test Sunucusu Bir Bulabilsem!
{%player%.özelguc} yerine {%player's uuid%::özelgüç} olarak kullanmanız daha iyi olacaktır. :: kullanmak değişkeni liste haline alır ve daha iyi çalışır. Menü için TuSKe kullanmayın, hatalı bir addondur. vanilla GUI kullanabilirsiniz.
MrMistry#5436
Sizin kadar bilgili değilim öneriniz için Teşekkürler!Kendi bilgisayarınıza sunucu kurabilirsiniz. Minecraft'a 2 sunucuya ise 1 GB ram vererek işimi hallediyorum.{%player%.özelguc}yerine{%player's uuid%::özelgüç}olarak kullanmanız daha iyi olacaktır. :: kullanmak değişkeni liste haline alır ve daha iyi çalışır. Menü için TuSKe kullanmayın, hatalı bir addondur. vanilla GUI kullanabilirsiniz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!