Herkes İsmini Nasıl Bulduğunu Söylesin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Unknownloce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.054
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoolDesger=Desger'i Kafamdan Salladım Ama Cool İle Birleşince Ayrı Bir Hava Kattı Değiştirmem İsmimi!

Maskeli_Efe = Arkadaşlarla grubumuz vardı 35 kişili , onun tagı .

Puding yerken oldu...

Dota 2'de bir kaç heronun ismini karıştırarak yapmıştım ismimi :D

Benim mc nick im bu. Onu nerden buldun dersen birinin adı WaterDex di ben de sonradan WaterCraft olarak değiştirdim fakat uzun süre kullandığım için sıkıldım sonra dedim WaterSoon yapayım. O şekilde de kaldı.

Eski bir adım Caylak idi nasıl buldum der isen bir kuzen vasıtasıyla türettim sonra TheGameLife_HD yaptım sonra Premium adını yaptım ve bazı forumlarda şuanki adımı kullanıyorum yada TheGameLife_HD kullanıyorum severek sectiğim bir ad idi halen de seviyorum :)[DOUBLEPOST=1517870096,1517869988][/DOUBLEPOST]
Benim mc nick im bu. Onu nerden buldun dersen birinin adı WaterDex di ben de sonradan WaterCraft olarak değiştirdim fakat uzun süre kullandığım için sıkıldım sonra dedim WaterSoon yapayım. O şekilde de kaldı.
Anlamı ney knk merak ettim :D

Eski bir adım Caylak idi nasıl buldum der isen bir kuzen vasıtasıyla türettim sonra TheGameLife_HD yaptım sonra Premium adını yaptım ve bazı forumlarda şuanki adımı kullanıyorum yada TheGameLife_HD kullanıyorum severek sectiğim bir ad idi halen de seviyorum :)[DOUBLEPOST=1517870096,1517869988][/DOUBLEPOST]
Anlamı ney knk merak ettim :D
Çeviride çevirince su yakında çıkıyo :)

Death Note animesindeki "L" karakterinden yola cikarak basina bir L koyarak basladim.
Lt Lp Lv Ls Lz gibi bi suru ikinci ek aradim en son Ly de karar kildim.
LyVlord LyZee gibi uydurmalarla yola ciktim tekrar
LyQe gibi tuhaf seyleri bile denedikten sonra bi film in trailerini izlemistim.. Coming Soon vb seyler yazar ya Soon dikkatimi cekti ve kullandim.
Sonuç : LySoon
Mc : TheLySoon

Dedim benim ismim kullanıcı adım olur yaptım hiç de pişman değilim. :D

Valla tartışılır gibi en başlarda "Kadossdo" adındaydım sonradan "Kadirf1903" , "Kadirs123" , "Kadirbjk1903" bu isimleri yani hesap unuttukça kullanıyordum premium olmayan sunucularda. Daha o sıralarda pek minecraft bilgim de yoktu yani beceremiyordum tam. Oyuna hakim değildim. Kadirz123 diye bir hesap açıverdim en son aklıma gelen o açış son açış oldu çok bilgim oldu zamanla arkadaşlarımda sağolsun. Efsaneyimdir zaten bilen bilir :) " ' Kadirz123 Efsanesi ' ".
Böyle buldum ben şuan da hemen hemen nerdeyse hiç oynamasamda uğrayacak olursam "GoDTiyar" , "Kadirz123" isimleri dışında bir isimle girmem.

Bende yıkanırken mi oldu bilmiyom.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl