mubintr
tam olarak anlamadım attığınız kodu ne yapacağım birde benım sunucumun zamanı farklı olması bi sıkıntı yaratırmıpluginini kullanarak istediğiniz saatte bir komutun kullanılmasını zamanlayabilirsiniz, ayrıca plugin içerisinde bulunan placeholderlar ile TAB'a veya scoreboarda etkinliğe kalan süreyi ekleyebilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
furkann.sr
Arkadaş kod atmamış ki hocam, plugin önermiş ''tam olarak anlamadım attığınız kodu ne yapacağım birde benım sunucumun zamanı farklı olması bi sıkıntı yaratırmı
makarows
Mc Server Soft kullanabilirsin wrapper aracı içerisinde bir çok farklı özellik barındırıyor webapi desteğide mevcut hosting veya local olarak açtığın sunucuyu web üzerinden kontrol edebiliyorsun uzak masaüstüne gerek kalmadan arayüz açısındanda baya kullanışlı iyi formlar :)sunucumda hergün saat 19:00 da event yapacağım hergün saat 19:00 da eventbaşla komutunun çalışmasını istiyorum nasıl yapabilirim?
plugini yükledim ama nasıl yapacağımı anlamadım bir komutu yok configindede pek birşey yok saat 19:00 da eventbaşla komutunun çalıştırmasını nasıl yapacağım ve sunucunun saati türkiye saati ile aynı değil sıkıntı yaratırmı?pluginini kullanarak istediğiniz saatte bir komutun kullanılmasını zamanlayabilirsiniz, ayrıca plugin içerisinde bulunan placeholderlar ile TAB'a veya scoreboarda etkinliğe kalan süreyi ekleyebilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
makarows
sunduğun alternatif güzel ama sadece hergün saat 19:00 da konsola bir komut girilmesini istiyorum küçük birşey bu nedenle plugin olursa güzel olur plugin adıben sana artarnatif çözüm önerisi sundum :) kullanmış olduğun eklentinin adını paylaşırmısın rica etsem
genelde eklentilerde tick bazından veya saniye bazından zamanlayıcı ayarlanıyor 20 tick 1 saniye
sadece 1 event mi çalıştırıcaksın yoksa daha spesifik saat 19 da 20 de ve 21 de gibi mi bunuda söylersen sana bir config hazırlayabilirim kullandığın eklentide
mubintr
Oyun içindenplugini yükledim ama nasıl yapacağımı anlamadım bir komutu yok configindede pek birşey yok saat 19:00 da eventbaşla komutunun çalıştırmasını nasıl yapacağım ve sunucunun saati türkiye saati ile aynı değil sıkıntı yaratırmı?
/cmt yazınca menü açılıyor olması lazım, ayrıca sunucunun saati türkiye saati ile aynı değilse Türkiye'de saat 19.00 olduğunda sunucunun saati kaç oluyorsa o saat için ayarlayınız. Yani mesela Türkiye'de saat 19.00 olduğunda sunucunun saati 22.00 oluyorsa o zaman ayarlarken 22.00 diye ayarlayınız.anladım sunucunun saatini aradım ama göremedim bir türlü nerden görebilirim sunucun saatinin kaça ayarlı olduğunu ve birde pluginin placeholderıyla event ne kadar kaldığını göstermeyi ayarladım ama fotoğraftaki gibi konsola sürekli mesaj gönderiyor lag yaparmıOyun içinden/cmtyazınca menü açılıyor olması lazım, ayrıca sunucunun saati türkiye saati ile aynı değilse Türkiye'de saat 19.00 olduğunda sunucunun saati kaç oluyorsa o saat için ayarlayınız. Yani mesela Türkiye'de saat 19.00 olduğunda sunucunun saati 22.00 oluyorsa o zaman ayarlarken 22.00 diye ayarlayınız.
mubintr
Placeholderları doğru ayarladıysanız bu hataların komutu atadıktan sonra gitmesi gerekiyor, ayrıca bu şekildekianladım sunucunun saatini aradım ama göremedim bir türlü nerden görebilirim sunucun saatinin kaça ayarlı olduğunu ve birde pluginin placeholderıyla event ne kadar kaldığını göstermeyi ayarladım ama fotoğraftaki gibi konsola sürekli mesaj gönderiyor lag yaparmı
Ekli dosyayı görüntüle 240743
%commandtimer_task_secondsFormat% placeholderları ayarlarken task yazan kısmı atadığınız görev adı ile değiştirmeyi unutmayın, sunucunun saati derken de sunucunun bulunduğu bilgisayarın saatinden bahsediyorum.
mubintr
Hocam uygulama çok kullanışlı görünüyor, VDS'i yormuyorsa bir sonraki sunucu açışımda ben de kullanabilirim.Mc Server Soft kullanabilirsin wrapper aracı içerisinde bir çok farklı özellik barındırıyor webapi desteğide mevcut hosting veya local olarak açtığın sunucuyu web üzerinden kontrol edebiliyorsun uzak masaüstüne gerek kalmadan arayüz açısındanda baya kullanışlı iyi formlar :)
Ekli dosyayı görüntüle 240716![]()
Placeholderları doğru ayarladıysanız bu hataların komutu atadıktan sonra gitmesi gerekiyor, ayrıca bu şekildeki%commandtimer_task_secondsFormat%placeholderları ayarlarken task yazan kısmı atadığınız görev adı ile değiştirmeyi unutmayın, sunucunun saati derken de sunucunun bulunduğu bilgisayarın saatinden bahsediyorum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!