HeraklesOnline.mctr.pro | HİLE KORUMALI | 1.8.X - 1.12.X | Yeni Haritalar !! | 0 LAG | Her Cumartesi VIP Ödüllü ( O ) ( X )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erhan Ertan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.557
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beğendim serveri oynanilabilecek yeni nesil bir server

- Kit kasası eklendi - Yılbaşı teması - Kasalar değiştirildi

Server yarı op faction olmuş bence efsane girip oynamanızı tercih ederim. Ben yeni başladım ve baya yardımcı oldular yetkililer süper bu serveri sevdim :)

Server yarı op faction olmuş bence efsane girip oynamanızı tercih ederim. Ben yeni başladım ve baya yardımcı oldular yetkililer süper bu serveri sevdim :)
Güzel Yorumun İçin Teşekkürler

sunucunun sıfırlanması iyi olmuş artık rekabet artmış sistemler güncellenmiş beğendim

beğendim oynanabilir piyasadaki sunuculara göre

Sunucuyu beğendim, umarım daha iyi yerlere gelirsiniz.

Merhaba öncelikle sunucumuzu bazı belli başlı sebepler dolayısıyla kapatmak zorunda kaldık uzun bi aradan sonra tekrar açmaya karar verdik lütfen sunucumuzu konumuza bakarak yorumlamaya çalışmayınız sizden isteğim oyuna girmeyen kimse sunucu hakkında yorum hakkını kullanmasın

İp: HeraklesOnline.mctr.pro
Sürüm: 1.8.8 - 1.12.X
Slot: Sınırsız
Ram: 8 GB
Düzenli Event Saatlerimiz Mevcuttur Bu Saat ve Günlere Oyun İçerisinden Ulaşabilirsiniz
0RmRLZ.png

Server ip sini kaybettim burdaki ip ile girilmiyo şuanki ip yi verebilirmisin pls​

Serverin Güzel Başarıların Devamını Bekliyorumm.

MC-TR.png

Konu Tasarımı güzel +1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl