Çözüldü HER YERDE FARKLI ESYALAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emir577
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 708
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emir577

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
6
benim istedgim sey mesela adam hub da giris yapti eline pusula verecek daha sonra oradan diyelimki arenapvp yi secti daha sonra isinlandiktan sonra elindeki esyaalr istedgim esyalar olacak mesela unranked ranked kilic dzha sonra mesela baska yerlerde farkli seyler yardim edin pls

Tek sunucuda hub yapamazsın. Şu videoyu izlemeni tavsiye ederim. ( Çeken: @FuryRS )

Bungeecord olmasa[DOUBLEPOST=1517564899,1517564868][/DOUBLEPOST]Bungeecord olmasa[DOUBLEPOST=1517565789][/DOUBLEPOST]MYSQL oyle olahilirmi

Bungeecord olmazsa waterfall kuracaksın eğer bungee kurmayı bilmiyorsan waterfall da kuramazsın. Yani uzun lafın kısası sunucuları birbirine bağlayan bir şey yoksa her yerde farklı item yapamazsın

Bungeecord olmazsa waterfall kuracaksın eğer bungee kurmayı bilmiyorsan waterfall da kuramazsın. Yani uzun lafın kısası sunucuları birbirine bağlayan bir şey yoksa her yerde farklı item yapamazsın
Multiverse inventorynile olabilirmi?

Adam servera girdi elinde pusula olacak(onu ben chest commands ve custom join item ile yaptim) daha sonra o pusuladan adam arenapvp ye girdi (o dünyada elindeki esya olan pusula gidecek eline badlionda olan unranked kilic,raned kilic) gelecek ama tekrar huba dindugunde o pusula geri gelecek (bungeecord olmasin waterfall da olmasin) (muktiverse inventory olahilirmi) yardim edin onu ayarlayinca server bitecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl