Her yeni minecraft sürümünde sıfırdan başlamak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan XsodyumX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 601

XsodyumX

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
her yeni Minecraft sürümü çıktıkça yenilikleri denemek için baştan survival oynuyodum ama aynı şeyleri baştan baştan yapmak o kadar sıktı ki oynayamaz hale geldim. Sürekli aynı başlangıçlar aslında başlasam devamı gelir ama yok başlayamıyorum. Şimdi 1.14.4 de oynayamıyorum 1.15i bekliyorum mecbur.
Sizinde böyle mi :D

Şahsen yeni sürümde yeni bir oyuna başlamayı doğru bulmuyorum. Yeni bir sürüm çıktığı zaman eski haritamı alıyorum ve 1.15 sürümüne kuruyorum. Bu şekilde de rahatça oynuyorum. Dediğim gibi sürümler arasında geçiş yaparken titizlikle yapman gerekiyor. İstersen öğretirim.

Şahsen yeni sürümde yeni bir oyuna başlamayı doğru bulmuyorum. Yeni bir sürüm çıktığı zaman eski haritamı alıyorum ve 1.15 sürümüne kuruyorum. Bu şekilde de rahatça oynuyorum. Dediğim gibi sürümler arasında geçiş yaparken titizlikle yapman gerekiyor. İstersen öğretirim.
bi kere denemiştim her tarafta chunk error vermişti her taraf bozulmuştu silmiştim sonra :/

bi kere denemiştim her tarafta chunk error vermişti her taraf bozulmuştu silmiştim sonra :/
Eğer büyük güncellemelerde yaparsan bozulur. Örnek 1.14'te birçok blok deseni değişti onun gibi sürümlerde yaparsan errorlar oluşuyor. Ama büyük bir güncelleme olmadığı sürece aynı haritadan devam edebilirsin.

EN İYİ MİNECRAFT SÜRÜMÜ 1.8 BENCE

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl