Çözüldü Her Worldde Baska chat ve Baska tablist

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emir577
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.604
  • Etiketler Etiketler
    chat
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emir577

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
6
Her worldde baska chat yani mesela arenapvp dunyara olan hubda konusamicik ve tablist mesela arenapvpde baska insanlar hubda baska insanlar olacak
NOT:BungeeCors Olmasin ltfn

Herşeyi tek sunucuda yapmadan kastınız nedir? Böyle yaparak hiçbir yere gelemezsiniz. BungeeCord kurun.

Herşeyi tek sunucuda yapmadan kastınız nedir? Böyle yaparak hiçbir yere gelemezsiniz. BungeeCord kurun.
Neden böyle düşünüyorsun ki? pvp sunucusu yapan arkadaş bence yapabilir.

Bana göre böyle birşey yapmak hem uğraştırıcı hem de saçma geliyor.
Haklısın fakat PvP sunucusunda iyi olabilir. Örneğin bi Minigames ekledi 1 tane haritası var bunun için bir sunucu açmak biraz sıkıntı :D

Zaten pvp sunucusu

Selam dostum , Öncelikle bir tane daha sunucun olması gerek daha sonrasında bunu
Plugin ile veya Serveri kurdugun bilişim'den panel'den ayarlanabiliyo , Yani
Demem o ki öyle birşey istiyorsanız , Elinizde bir sunucu daha olması gerek ve sürümleri aynı
Olmak üzere sergilenmesi gerek .

Zaten pvp sunucusu
Selam dostum , Öncelikle bir tane daha sunucun olması gerek daha sonrasında bunu
Plugin ile veya Serveri kurdugun bilişim'den panel'den ayarlanabiliyo , Yani
Demem o ki öyle birşey istiyorsanız , Elinizde bir sunucu daha olması gerek ve sürümleri aynı
Olmak üzere sergilenmesi gerek .

Serverim var digerlerini anlamadim paneldr var yani console

Ne alaka? adam belkide SkyWars veya PvP sunucusu kuracak ve chatlarinin ayrı olmasını istiyor.

Her worldde baska chat yani mesela arenapvp dunyara olan hubda konusamicik ve tablist mesela arenapvpde baska insanlar hubda baska insanlar olacak
NOT:BungeeCors Olmasin ltfn
Sunucu Aternosmu Aternossa bildirin bug oluyor çözümü basit :D
Chat Skript;
Kod:
on chat:
   cancel event
   broadcast "&f%player's display name% &8» &7%message%" to the player's world

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl