Çözüldü Her vuruşta, Hasar alımında Combat Tag Ekleyen Plugin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wibonsue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 149
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wibonsue

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
4
Minecraft
wibonsue

Discord:

wibonsue#8862

Merhaba arkadaşlar PvE temalı sunucum var modlu bir sunucu Forge/Spigot karışık forge modları ile spigot pluginlerinin birleşimi bir sunucu ve benim
NPC'lerim var custom boss tarzında benim istediğim şey oyuncular NPC'lere vurunca/vurdurunca Combat Tag ekleyen bir plugin lazım ve Combat Tag
(örneğin 15 saniye) Devredeyken o Combat Tag bitene kadar /fly devre dışı olacak, Herhangi bir komut kullanamayacak (Whitelisted Komutları olan bir plugin varsa çok iyi olur combat tag devredeyken) veya Combat Tag varken normal komutlarını kullanmaya devam edicek fakat Combat Tag devredeyken BlackListe eklenen komutları yazamayacak. Ve Combat Tag bitmeden oyundan çıkarsa ceza yiyecek (Bu olmasa da olur olursa daha iyi tabi)
Ayrıca PvE dedim sadece NPC falan ama PvP de olucak yani bu dediklerimin oyunculara karşı da çalışması gerek PvP için combat tag dolu da NPC'lere combat tag ekleyen plugin bulamadım en azından DeluxeCombat plugini eklemiyor sanırım yada ayarları var bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl