Skript Paylaşımı Her türlü skript isteğini ücretsiz yapacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bide 64 adet kırınca yosunlutas 32 tane obsidyen 64 saman sünger 128 starcoin gelmesi ve market /starmarket edit set alma
Ve Yarım saatte bir jeton. Gelmesi /mağaza ile edit yay savurma 3 çubuk 1 haftalık vip vip+ mvip mvip+ Svip Svip+ Link bekliyorum elimden gelen destek saglicm forum,beğen vb

Ücretsiz dedin bunları hallet başka istediklerimde olcak onda ücret konusalim etkinlik skriptleri
bişey isterken bile kandırmıya çalışıyorsun :D Artık yapmadığımı da söyledim.

İyi sen bilirsin

Buraya yanıt olarak isteğinizi yazmanız yeterlidir, bugüne özel.
Merhaba, BalıkCoin skripti istiyorum ve şu şekilde olması benim işimi görecektir; Oyuncular balık tutaracak %50 şans ile balıkcoin kazanacaklar ve bu coine özel mağaza olacak, şimdiden teşekkürler.

hmm zor olabilir yada yapmak istemezsiniz sizin kararınız oyuncular gerçek hayatata 2 günde bir kira ya da vergi ödesin.

selam bana bi script yazar mısın şöyle birşey olsun oyuncuların nethere veya ende gitmesini istemiyorum köylüden birşeyler takas ederek bi kağıt almalarını istiyorum mesela nether kağıdı bu itemi aldıktan sonra ona sağ tıkladıklarında /warp nether yetkisini sınırsız bi şekilde alabilsinler yani nethere gidebilsinler istiyorum bu mümkün mü ?

selam bana bi script yazar mısın şöyle birşey olsun oyuncuların nethere veya ende gitmesini istemiyorum köylüden birşeyler takas ederek bi kağıt almalarını istiyorum mesela nether kağıdı bu itemi aldıktan sonra ona sağ tıkladıklarında /warp nether yetkisini sınırsız bi şekilde alabilsinler yani nethere gidebilsinler istiyorum bu mümkün mü ?
[/U][/B][/I] options: prefix: &eWiz Edition on portal: cancel event send "{@prefix} Hey! Nether yada End'e sadece bileti olanlar gidebilir." command /endayarla: permission: * permission message: &e&lAyaz &8► &fBu komutu girmek için yetkiniz yok. trigger: set {end} to location of player send "{@prefix} &aEnd alanı &7%location of player% &aolarak belirlendi!" command /netherayarla: permission: * permission message: &e&lAyaz &8► &fBu komutu girmek için yetkiniz yok. trigger: set {nether} to location of player send "{@prefix} &aNether alanı &7%location of player% &aolarak belirlendi!" command /biletver [<player>] [<text>]: permission: * trigger: if arg 1 is set: if arg 2 is "end": give 1 paper named "&aEnd Bileti &7(&e1 Hak&7)" to player send player title "&b%arg-1%" with subtitle "&9END Bileti &7Alındı! &c❤" for 3 seconds if arg 2 is "nether": give 1 paper named "&cNether Bileti &7(&e1 Hak&7)" to player send player title "&b%arg-1%" with subtitle "&9NETHER Bileti &7Alındı! &c❤" for 3 seconds on rightclick with paper: if display name of tool is "&aEnd Bileti &7(&e1 Hak&7)": teleport player to {end} execute console command "lagg killmobs" send "{@prefix} &9End Bileti &7Kullanıldı! &c❤" remove paper named "&aEnd Bileti &7(&e1 Hak&7)" from player on rightclick with paper: if display name of tool is "&cNether Bileti &7(&e1 Hak&7)": teleport player to {nether} execute console command "lagg killmobs" send "{@prefix} &cNether Bileti &7Kullanıldı! &c❤" remove paper named "&cNether Bileti &7(&e1 Hak&7)" from player [I][B][U]

@OyunNW hocam parti takım vb. bir skripte ihtiyacım var yazar mısın acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl